Robbert Coppes Stichting-photo
Robbert Coppes Stichting

Robbert Coppes Stichting

Wij ondersteunen onze medemens met een visuele beperking met bijkomende problematiek, door ze te begeleiden en door kennis te ontwikkelen.

Robbert Coppes Stichting in actie.

🎯

Non-profit

🙂

Welzijn

💛

75 of meer teamleden

⚡️

1 projecten online

Gezellig op de dagbesteding
Gezellig op de dagbesteding
Samen boodschappen doen
Samen boodschappen doen
Dagtripje strand met cliënten
Dagtripje strand met cliënten

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • We zijn een organisatie met een herkenbaar eigen karakter en ondersteunen ‘Op z’n Coppes’: persoonlijk, kleinschalig, betrokken en ‘eigen wijs’.
  • Onze professionals zoeken altijd naar mogelijkheden zodat cliënten hun leven kunnen leiden zoals zíj dat graag willen.
  • We komen op voor de belangen van onze cliënten, altijd en overal. Gewoon, omdat we van mensen houden.
  • We zijn heel trots op ons mooie visiegedicht: https://robertcoppes.nl/#single/0
  • Wij werken met zelforganiserende teams en hebben een informele bedrijfscultuur met korte lijntjes. Op die manier kunnen we snel schakelen en zorg op maat bieden aan iedere cliënt.
  • Wij ondersteunen zo'n 265 cliënten in één van onze zeven woonvormen, bij hen thuis en/of in één van onze vier dagbestedingslocaties. Dit doen wij met +/- 140 gedreven zorgprofessionals.
  • Ons hoofdkantoor met +/- 25 enthousiaste collega's van de ondersteunende functies staat in Vught.
  • Wij bieden zorg in Noord-Brabant, Limburg en een groot deel van Gelderland.

Professionals over Robbert Coppes Stichting

Sabrina
Goede samenwerking! Wensen en doelen waren al heel duidelijk. Daardoor verliep de uitvoering soepel. Een mooie stichting die goed weet waar ze voor staat. Complimenten!
Zin
Het was fijn samenwerken met Robbert Coppes stichting, omdat we een aantal goede gesprekken hadden waarin een open mind was om ideeën gezamenlijk uit te werken.
Jessica
Ontzettend fijn samengewerkt met de Robert Coppes Stichting - in het bijzonder met hun geweldige collega Mieke. Iedereen zet zich met hart en ziel in voor cliënten en het was erg mooi dit in fotografie te laten zien. De voorbereiding en communicatie was uitmuntend en ik kreeg superlieve feedback en waardering (waaronder een fijne review op Google, waar ik ook veel aan heb). Ik zou iedereen aanraden om een steentje bij te dragen voor de RCS!

Openstaande projecten

Ben of ken jij de professional die ze gaat helpen?