International Institute for Community Based Sociotherapy-photo
International Institute for Community Based Sociotherapy

International Institute for Community Based Sociotherapy

Conflicten wereldwijd zorgen voor veel leed. Met CBS versterken we gevoelens van veiligheid en vertrouwen, en dragen we bij aan het herstellen van sociale cohesie in de samenleving.

International Institute for Community Based Sociotherapy in actie.

🎯

Non-profit

🙂

Welzijn

💛

1 teamlids

Mijlpalen

Onze missie

Contact

  • Community based sociotherapy is ontwikkeld naar aanleiding van de vraag "hoe nu verder" in Rwanda 10 jaar na de genocide. Inmiddels wordt het ook gebruikt in Libeia, DR Congo, Ethiopie en binnenkort Oeganda en Zuid Sudan. En we krijgen meer aanvragen binnen.
  • IICBS is een internationaal kennisnetwerk en werkt met ervaren trainers en CBS experts uit Rwanda, DR Congo en Nederland.
  • Kennis delen over de methodologie is prioriteit, om te leren, verbeteren en zodat meer mensen community based sociotherapy kunnen toepassen in hun eigen omgeving.
  • We zijn een lerende organisatie en proberen de principes van de community based sociotherapy methodiek toe te passen op ons eigen werk en de relatie naar anderen.

Professionals over International Institute for Community Based Sociotherapy

Alfred 👐 Strategisch advies over Communicatie

3a50226b-4fdf-4dc0-b4f1-30b3c379b3d1
💛
rating-stars

"Het was fijn samenwerken omdat er gepassioneerd gewerkt wordt aan een heel goed doel. Er is veel ruimte om goed te overleggen, te vertellen en te luisteren om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen."

Alfred