Blogs en verhalen.

Van alles wat.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Word vrijwilliger met je skills!

09 juni 2021

Stel, jij bent een van de gedupeerden van de coronacrisis. Of je huidige baan is een stuk rustiger geworden. Of je bent gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging. Probeer eens vrijwilligerswerk te doen met je skills!

door Irene van De Nieuwe Gevers

Een nieuwe manier van impact maken: skill-based vrijwilligerswerk

09 juni 2021

Veel professionals hebben behoefte aan maatschappelijke impact, maar je kan moeilijk je baan opzeggen en fulltime vrijwilliger worden. Gelukkig is dat ook niet nodig - maak kennis met skill-based vrijwilligerswerk.

door Milou van De Nieuwe Gevers

  • Professionals

Vrijwilligerswerk vanuit huis: 13 hacks voor het perfecte thuiskantoor

07 juni 2021

Vrijwilligerswerk vanuit huis: hoe pak je dat het beste aan? In deze blog lees je hoe je het perfecte thuiskantoor creëert om de productiviteit hoog te houden.

door Irene van De Nieuwe Gevers

  • Professionals

Vrijwilligerswerk tips: deze punten mag je niet vergeten tijdens de eerste meeting.

28 mei 2021

Yes! Je gaat (voor het eerst) een project starten en dus skill-based vrijwilligerswerk doen bij De Nieuwe Gevers. Na de match wordt het tijd voor de kick-off. In deze blog geven we je een aantal tips voor dit gesprek, zodat jij deze afspraken helder op papier hebt staan.

door Irene van De Nieuwe Gevers

  • Professionals

Vrijwilligerswerk tijdens corona: 10 betekenisvolle dingen die je kunt doen.

18 mei 2021

Net als veel dingen in een pandemie, is ook vrijwilligerswerk een stuk lastiger geworden. 'De handen in elkaar slaan' kan letterlijk niet meer, dus hoe kan je nu corona-proof een handje helpen? We bespreken 10 toffe initiatieven die jij kan helpen in coronatijd, zowel binnen- als buitenshuis!

door Irene van De Nieuwe Gevers

  • Professionals

Stel jezelf deze vragen om de perfecte goede doelen vacature voor jou te vinden

07 mei 2021

Er zijn duizenden vacatures voor goede doelen, maar welke past nou écht bij jou? Zo verlies je de spirit wel een beetje. Met antwoord op deze 5 vragen vind jij binnen no-time de perfecte goede doelen vacature voor jou.

door Milou van De Nieuwe Gevers

  • Professionals