Sales Consultant

Wil jij jouw people skills en commerciële mindset inzetten voor een betere wereld? Ga jij ervoor zorgen dat maatschappelijke organisaties door jouw advies onderdeel worden van ons netwerk zodat ze nóg meer impact kunnen maken? En ben je klaar om het avontuur mee te maken van één van de snelst groeiende social startups van Nederland? Super, dan zoeken we jou!

De vijf leukste dingen van een Impact Job bij De Nieuwe Gevers

💛 Bijdragen aan een wereld waarin maatschappelijke organisaties nóg meer impact kunnen maken

🚀 Impact maken op de maatschappij en het vrijwilligerslandschap

😄 In een open organisatie met korte lijnen en snelle actie

⚡Als Sales Consultant die maatschappelijke organisaties op ons platform krijgt

⭐ In Utrecht, €2700-€3500, workations, uitjes, vrijmibo’s en veel flexibiliteit

Wie zijn wij?

Nederland telt meer dan 40.000 maatschappelijke organisaties (denk aan goede doelen, sociale ondernemingen, stichtingen etc.) die dag in dag uit werken om de problemen van deze tijd aan te pakken. De missie van De Nieuwe Gevers is deze organisaties  vooruit te helpen door het talent van deze wereld voor ze in te zetten. Via ons platform matchen wij per week 60 professionals met die organisaties. Zij ‘doneren’ hun skills en tijd door op vrijwillige basis een project op te pakken (bijvoorbeeld een marketing strategie, nieuwe website of HR advies). Zo maken we samen de wereld een stukje mooier!

Wat je gaat doen 💪

Jij gaat dagelijks met maatschappelijke organisaties in gesprek om te kijken hoe wij ze kunnen helpen. Van een kleine stichting die zich bezighoudt met sportlessen in Afrika tot een sociale onderneming die een nieuw duurzaam product lanceert, of de meer bekendere namen als Milieudefensie en Plastic Soup foundation. Je brengt hun doelen en uitdagingen waarmee ze aan de slag willen gaan in kaart en adviseert hoe we ze kunnen helpen te groeien met de inzet van het oneindige talent (15.000 professionals) uit ons netwerk.

Je wordt onderdeel van het commerciële team, onze motor van groei. Samen met je collega’s Jelle, Pim en Stijn ben je verantwoordelijk om organisaties te vinden, spreken en te laten aansluiten bij De Nieuwe Gevers. Maar ook aan jou de uitdaging om nieuwe business development kansen te spotten. Dit team staat dus aan de frontlinie die zorgt dat maatschappelijke organisaties meer kunnen bereiken en voorziet De Nieuwe Gevers van middelen om verder te investeren in nog meer impact voor deze sector. Dubbele score. Kortom, je bent commercieel sterk, maar je wilt je inzetten voor maatschappelijk belang.

Jouw job in een notendop 🥜

 • 1 op 1 gesprekken.  Dagelijks spreek jij meerdere organisaties (tot wel zes per dag) die interesse hebben in ons platform. Jij vraagt, onderzoekt, adviseert, enthousiasmeert en maakt samen met hen een plan om zo via ons platform nóg meer impact te kunnen maken. Jij bent de overtuigende kracht waardoor organisaties zich graag bij ons willen aansluiten.
 • Pipeline management.  Om je doelen te halen zet je (mail) campagnes op, voer je gesprekken en volg je kansen op. 
 • Nieuwe kansen spotten.  Naast ‘de motor’ draaiende houden, ben je op zoek naar nieuwe business development kansen.
 • Proces verbeteringen. We zijn Growth Hackers. Zaken kunnen slimmer, sneller en beter. Help onze interne processen, sales campagnes en business naar het volgende niveau.

 Wat neem je mee 🎒

  •  1-5 jaar werkervaring 
  • Pre: ervaring in sales of accountmanagement
  • Ervaring met Consultative Selling (advies boven verkoop) of de motivatie om dit snel eigen te maken. Je vertrekpunt bij een verkoopgesprek is altijd dat je iemand verder wilt helpen. 
  • Je bent empathisch, kan goed luisteren en stelt scherpe vragen.
  • Je kan jezelf in NL + EN goed uitdrukken 
  • Pré: je hebt ervaring in de marketing/communicatie of consultancy hierin
 • Pré: Ervaring in de non-profit sector
 • Pré: Je spreekt en schrijft Frans (vertellen we meer over in gesprek)

 Wat krijg je terug 🤝

💵 Een leuk salaris van €2.700 tot €3.500 op basis van een 40-urige werkweek en ervaring.

🕔 Een functie waarbij je 32 - 40 uur per week je kennis in kan zetten voor een betere wereld.

🌱  Een baan met echte impact. Draag bij aan iets waar je later trots op kunt zijn. 

🙏 Veel invloed op de onderneming, je kunt maar 1 keer met vrienden een bedrijf bouwen. Werk moet leuk zijn. 

🕊 Veel flexibiliteit. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Pak ze beide. Dat doen wij ook. 

💪 Dingen die je werk leuk maken: met z'n alle op workation, gezonde lunches, gezellige uitjes, bootcamps na werk & more coming.

🎉  Vrijmibo’s die uit de hand lopen. Work hard, play harder.

👀  Een rol die steeds belangrijker gaat worden bij een start-up die over een paar jaar de leukste werkgever van Europa is.

Lijkt Je dit wat?

We zoeken per direct iemand voor deze rol, Je kunt je profiel achterlaten, mocht je deze vacature interessant vinden. Dan nemen we contact met je op als we een match zien :)

Reageer hier

Reageren kost een minuutje. Geen motivatiebrieven, etc. daar geloven wij niet zo in. 

 

Er is iets gaande.

💪11.000+ aangesloten professionals. 

 🌍 300+ aangesloten goede doelen. 

💛 2000+ samenwerkingen gematched.

🔥 3.2+ miljoen euro bespaart voor de sector. 

 

Wij merken het aan alles. We begonnen ooit als een klein groepje creatievelingen die de nutteloze uren van een digital agency terug ging geven aan de maatschappij. Twee jaar verder hebben we onze banen opgezegd, een mooi kantoortje gescoord en een groep vakidioten gevonden die ook in onze missie geloven. Een sociale onderneming die druk bezig is iets moois achter te laten in deze wereld. Geen tijd te verliezen dus.