Sales Consultant

Wil jij jouw mensenskills en commerciële mindset inzetten voor een betere wereld? Een avontuur meemaken van één van de snelstgroeiende social startups? En wil jij maatschappelijke organisaties adviseren en onderdeel maken van ons netwerk? Super, dan zoeken we jou.

Wat je gaat doen 💪

Nederland telt meer dan 40.000 maatschappelijke organisaties die dag in dag uit werken om de problemen van deze tijd aan te pakken. Jij gaat dagelijks met hun in gesprek om te kijken hoe wij ze kunnen helpen. Van een kleine stichting die zich bezighoudt met sportlessen in Afrika tot een sociale onderneming die een nieuw duurzaam product lanceert, of de meer bekendere namen als Milieudefensie en Plastic Soup foundation. Je brengt hun doelen en uitdagingen waarmee ze aan de slag willen gaan in kaart en adviseert hoe we ze kunnen helpen wel tot 10x zoveel te bereiken met het oneindige talent (10.000 professionals) uit ons netwerk.

Je wordt onderdeel van het commerciële team, onze motor van groei. Samen met je collega’s Jelle, Pim en Stijn ben je verantwoordelijk om organisaties te vinden, spreken en te laten aansluiten bij De Nieuwe Gevers. Maar ook aan jou de uitdaging om nieuwe business development kansen te spotten. Dit team staat dus aan de frontlinie die zorgt dat maatschappelijke organisaties meer kunnen bereiken en De Nieuwe Gevers te voorzien van middelen om verder te investeren in nog meer impact voor deze sector. Dubbele score.

Kortom, je bent commercieel sterk, maar je wil het inzetten voor maatschappelijk belang.

 

Jouw job in een notendop 🥜

1 op 1 gesprekken. Dagelijks spreek jij meerdere organisaties om te kijken of we ze kunnen helpen bij hun uitdagingen en probeer je de juiste snaar te raken om ze te enthousiasmeren. 

Pipeline management. Om je doelen te halen ben je verantwoordelijk om genoeg (mail) campagnes op te zetten, gesprekken te voeren en je kansen op te volgen.  

Nieuwe kansen spotten. Naast ‘de motor’ draaienden houden, ben je op zoek naar nieuwe business development kansen.

Proces verbeteringen. We zijn Growth Hackers. Zaken kunnen slimmer, sneller en beter. Help onze interne processen, sales campagnes en business naar het volgende niveau.

 

Wat neem je mee 🎒

  • Hebt 2-5 jaar ervaring als sales medewerker of een vergelijkbare relevante rol.
  • Je bent commercieel sterk, maar je vertrekpunt is altijd dat je iemand verder wilt helpen. Dit noemen wij Consultative Selling. 
  • Uitstekende communicatie. Je kan jezelf in heldere taal uitdrukken, kan goed luisteren en stelt scherpe vragen.
  • Empathisch. Je voelt goed aan wat de ander bedoelt.
  • Nauwkeurig met informatie zodat je goed en accuraat je inzichten kan terugkoppelen.
  • Pré: Je spreekt en schrijft Duits (vertellen we meer over in gesprek)

 

Wat krijg je terug 🤝

💵 Een leuk salaris €2.400 tot €3.400 op basis van een 40-urige werkweek en ervaring.

🕔 Een functie waarbij je 16 - 40 uur per week je kennis in kan zetten voor een betere wereld.

🌱  Een baan met echte impact. Draag bij aan iets waar je later trots op kunt zijn. 

🙏 Veel invloed op de onderneming, je kan maar 1 keer met vrienden een bedrijf bouwen. Werk moet leuk zijn. 

🕊 Geen 9-5 mentaliteit. Werk waar je wil. Wanneer je wil. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Pak ze beide. Dat doen wij ook. 

💪 Dingen die je werk leuk maken: Met z'n alle op workation, gezonde lunches, gezellige uitjes, bootcamps na werk & more coming.

🎉  Vrijmibo’s die uit de hand lopen. Work hard, play harder.

👀  Een rol die steeds belangrijker gaat worden bij een start-up die over een paar jaar de leukste werkgever van Europa is.

Lijkt Je dit wat?

We zoeken per direct iemand voor deze rol, Je kunt je profiel achterlaten, mocht je deze vacature interessant vinden. Dan nemen we contact met je op als we een match zien :)

Reageer hier.

Reageren kost een minuutje. Geen motivatiebrieven, etc. daar geloven wij niet zo in. 

 

Er is iets gaande.

💪11.000+ aangesloten professionals. 

 🌍 300+ aangesloten goede doelen. 

💛 2000+ samenwerkingen gematched.

🔥 3.2+ miljoen euro bespaart voor de sector. 

 

Wij merken het aan alles. We begonnen ooit als een klein groepje creatievelingen die de nutteloze uren van een digital agency terug ging geven aan de maatschappij. Twee jaar verder hebben we onze banen opgezegd, een mooi kantoortje gescoord en een groep vakidioten gevonden die ook in onze missie geloven. Een sociale onderneming die druk bezig is iets moois achter te laten in deze wereld. Geen tijd te verliezen dus.