Partnership Manager

De Nieuwe Gevers is een nieuw type donatieplatform. Wij stellen talentvolle denkers, makers en doeners in staat hun kennis en ervaring te doneren aan impactvolle goede doelen. Kom werken bij één van de snelst groeiende maatschappelijke startups van NL.

De job

Wil jij als Partnership Manager een cruciale rol spelen bij een snelgroeiende start-up, en elke dag je skills inzetten voor maatschappelijke impact? Tof, want in deze rol ga je bouwen aan partnerships die de wereld mooier maken.

Partnerships die ervoor gaan zorgen dat honderden goede doelen binnen thema’s als duurzaamheid, armoede, eenzaamheid de kans krijgen om samen te werken met ons netwerk van professionals. Jij wordt namelijk de verbindende schakel tussen ons netwerk en de belangrijkste samenwerkingspartners; corporate foundations, vermogensfondsen en gemeenten. Echte impact dus. Je werkt samen met verschillende stakeholders (als directeuren, bestuurders en programma managers) waarbij je strategisch meedenkt en een plan maakt om gezamenlijke doelen te realiseren. Je monitort en analyseert de prestaties en zorgt dat je onze collega’s goed inzet om de impact zichtbaar te maken. Daarnaast ben je constant op zoek naar hoe we deze samenwerkingen kunnen verstevigen of uitbouwen om nog meer te bereiken.

 

Jouw job in een notendop 🥜

 • Strategische sparringpartner. Op strategisch niveau met de partners meedenken en doelen bepalen om successen te halen.
 • Echte relaties bouwen. Een klein portfolio van partners onderhouden en de relatie uitbouwen door nieuwe kansen te ontplooien.
 • Monitoring & presenteren. De prestaties van partners monitoren en analyseren én dit presenteren tijdens meetings met de stakeholders.
 • KPI’s halen. Met een On-top-of-that mentaliteit je KPI's realiseren die zorgen voor de groei van De Nieuwe Gevers.
 • New business. Het voeren van commerciële gesprekken om nieuwe samenwerkingen te ontdekken.


Wat neem je mee 🎒

 • Je hebt 2 tot 5 jaar ervaring als account- of partnershipmanager, sales medewerker of een vergelijkbare relevante rol.
 • Slim, gevat en snel van begrip om in korte tijd een nieuwe markt eigen te maken en een gelijkwaardige gesprekspartner te zijn van onze partners.
 • Empatisch. Je voelt goed aan wat de ander bedoelt. Een soort stakeholder sixth sense. 
 • Je hebt strategisch inzicht, kan goed luisteren en stelt scherpe vragen.
 • Uitstekende communicatie. Je kan jezelf in heldere, begrijpbare taal uitdrukken, kan plannen en ideeën op een heldere wijze presenteren.
 • Nauwkeurig met informatie zodat je je inzichten goed en accuraat kan terugkoppelen.

 

Wat krijg je terug 🤝

💵 Een leuk salaris van €2800 - €3800 (o.b.v. ervaring)

🌱  Een baan met echte impact. Draag bij aan iets waar je later trots op kunt zijn. 

🙏 Veel invloed op de onderneming, je kan maar 1 keer met vrienden een bedrijf bouwen. Werk moet leuk zijn. 

🕊 Geen 9-5 mentaliteit. Werk waar je wil. Wanneer je wil. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Pak ze beide. Dat doen wij ook. 

💪 Dingen die je werk leuk maken: Met z'n alle op workation, gezonde lunches, gezellige uitjes, bootcamps na werk & more coming.

🎉  Vrijmibo’s die uit de hand lopen. Work hard, play harder.

👀  Een rol die steeds belangrijker gaat worden bij een start-up die over een paar jaar de leukste werkgever van Europa is.

Lijkt Je dit wat?

In Q4 starten we de zoektocht naar deze rol. Je kunt alvast je profiel achterlaten, mocht je deze vacature interessant vinden. Dan nemen we t.z.t. contact met je op als we een match zien :)

Reageer hier.

Reageren kost een minuutje. Geen motivatiebrieven, etc. daar geloven wij niet zo in. 

 

Er is iets gaande.

💪5000+ aangesloten professionals. 

 🌍 200+ aangesloten goede doelen. 

💛 1000+ samenwerkingen gematched.

🔥 2.2+ miljoen euro bespaart voor de sector. 

 

Wij merken het aan alles. We begonnen ooit als een klein groepje creatievelingen die de nutteloze uren van een digital agency terug ging geven aan de maatschappij. Twee jaar verder hebben we onze banen opgezegd, een mooi kantoortje gescoord en een groep vakidioten gevonden die ook in onze missie geloven. Een sociale onderneming die druk bezig is iets moois achter te laten in deze wereld. Geen tijd te verliezen dus.