Vacature: Customer Success Manager

De Nieuwe Gevers is een nieuw type donatie platform. Wij stellen talentvolle denkers, makers en doeners in staat hun kennis en ervaring te doneren aan impactvolle goede doelen. Kom werken bij één van de snelst groeiende maatschappelijke start-ups van NL. 

Jouw missie 🎯

Als Customer Success Manager zorg jij ervoor dat al onze aangesloten maatschappelijke organisaties zo succesvol mogelijk hun doelen te behalen op ons platform. Zo bouwen we aan een sterke relatie en behalen we zoveel mogelijk impact.   

 

Wat ga je doen 💪

Jij bent het primaire aanspreekpunt voor alle aangesloten organisaties. Van een startende sociale onderneming, tot grotere organisaties als Stichting ALS en de Plastic Soup Foundation. Jij gaat met hen in gesprek om hun uitdagingen te achterhalen, zodat je ze daarna kan voorzien van een passend advies omtrent ons projectaanbod. Tijdens de samenwerking houdt jij hun gebruik en tevredenheid in de gaten. Middels korte belletjes of evaluatiegesprekken weet jij precies wat er bij organisaties speelt. Zo kan je potentiële risico’s proactief aanpakken en bieden we onze organisaties een positieve ervaring op ons platform.

👉 Klinkt leuk. Hoe ziet een werkdag eruit?

Je begint je werkdag vanuit huis of ons kantoor in hartje Utrecht. Als eerste bekijk je de dashboards met alle gebruikersdata en je takenlijst om je week voor te bereiden. Samen met de rest van het Customer Success team trappen jullie de week af in een Weekly meeting. Je bespreekt hier welke organisaties je gaat benaderen voor een projectconsult en welke tevreden organisaties je om een advocacy request wil vragen.

Na deze meeting bereidt je je voor op de volgende: een consult met de directeur van Right to Play. Je helpt haar de lange termijn doelen helder te krijgen en geeft advies hoe ze dit het best naar projecten kan vertalen die ze bij De Nieuwe Gevers kan uitzetten. Na het gesprek vat je de besproken punten samen, koppel je dit naar haar terug en voeg je een aantal follow-up taken toe aan jouw takenlijst.

Na de lunch geef je nog een inspiratiesessie voor het marketing team van Plastic Soup Foundation. Je licht een aantal projecten van onze menukaart toe, zodat zij nóg meer en beter gebruik kunnen maken van het platform.

In een uurtje werk je een aantal taken weg. Er waren nog een aantal organisaties die je wilde opvolgen, bijvoorbeeld omdat ze geen review hadden geplaatst of hun eerste project nog niet hebben ingediend.

Je sluit je dag af met een brainstormsessie met de CS team lead. Je had een aantal ideeën over nieuwe initiatieven die je wil ontplooien om meer referrals te genereren. Nu kan je aan het eind van de week dit plan nog presenteren.

 

De job in een notendop 🥜

 • Consulting. Jij spreekt organisaties over thema’s als marketing, website en social media. Je helpt ze hun vraagstukken vertalen naar projecten en helpt ze om deze uit te zetten op het platform.
 • Activatie van organisaties. Jij houdt organisaties in de gaten en gaat met ze in gesprek, zodat ze tijdens hun lidmaatschap zoveel mogelijk uit ons platform halen.
 • Proactief succes. Doordat je weet wat er bij een organisatie speelt, kun je op de juiste momenten in hun journey proactief ondersteunen om het succes van de samenwerking te garanderen. 
 • Loyalty. Jij brengt tevreden organisaties naar loyale merkambassadeurs, die ons product uitdragen en ons helpen om met nieuwe organisaties in contact te komen. 
 • Support. Escalaties bij organisaties, zoals een negatieve review pak jij direct op om. Tevens ondersteun je indien nodig collega’s bij het controleren van projectaanvragen. 

 

Wat neem je mee 🎒

 • Je werkt gestructureerd en weet het overzicht te behouden. Je werkt namelijk met veel verschillende organisaties en aan meerdere taken tegelijkertijd. 
 • Met jouw empathische vermogen en servicegerichte houding denk je altijd vanuit het perspectief van een organisatie en weet je de extra mile voor hen te gaan. 
 • Je bent proactief en probleemoplossend. Zo anticipeer je op potentiële risico’s en vind je nieuwe invalshoeken om een probleem op te lossen. 
 • Je kan goed luisteren en communiceren. Je kan jezelf in begrijpbare taal uitdrukken en luistert actief naar je gesprekspartner. Zo stel je de juiste vragen om een goede beeldvorming te krijgen van de uitdagingen van de organisatie.
 • Je hebt een basaal begrip van thema’s binnen MarCom en/of digitale disciplines. Je weet welke expertise er gemoeid is bij vraagstukken die een organisatie heeft. 
 • (Pré) Je hebt een uitgebreide kennis van verschillende thema’s binnen MarCom, fondsenwerving en/of digitale disciplines. Kan advies geven welke concrete stappen een organisatie kan nemen omtrent hun vraagstukken.

 

Wat krijg je terug 🤝

🌱 Een baan met echte impact. Draag bij aan iets waar je later trots op kunt zijn. 

💰 Een leuk salaris (€2200 - €2800).

🙏 Veel invloed op de onderneming, je kan maar één keer met vrienden een bedrijf bouwen. Werk moet leuk zijn. 

🕊 Flexibiliteit & vertrouwen vanuit ons. Werk waar je wil. Wanneer je wil.

💪 Dingen die je werk leuk maken: met z'n allen op workcation, gezonde lunches, gezellige uitjes, bootcamps & meer.

🎉 Vrijmibo’s die uit de hand lopen. Work hard, play harder.

👀 Een rol die steeds belangrijker gaat worden bij een start-up die over een paar jaar de leukste werkgever van Europa is.

Lijkt dit je wat?

Mooi. Dan zoeken we namelijk jou! ;) De rol is 32/40 uur. 

Solliciteer hier!

Solliciteren kost een minuutje. Geen motivatiebrieven, etc. daar geloven wij niet zo in. 

 

Join the mission.

We begonnen ooit als een klein groepje creatievelingen die de nutteloze uren van een digital agency terug ging geven aan de maatschappij. Drie jaar verder hebben we onze banen opgezegd, een mooi kantoortje gescoord en een groep vakidioten gevonden die ook in onze missie geloven. Een sociale onderneming die druk bezig is iets moois achter te laten in deze wereld. Geen tijd te verliezen dus. 

Onze missie

Er is iets gaande.

💪10.000+ aangesloten professionals. 

 🌍 250+ aangesloten maatschappelijke organisaties. 

💛 1.500+ succesvolle samenwerkingen.

⏱ 35.000+ uur aan betekenisvol werk gedoneerd.

🔥 €3.000.000+ bespaard voor de sector. 

Vragen of meer weten?

Hi! Max hier van De Nieuwe Gevers. 

Wil je graag meer weten? 

Mail me even op max@denieuwegevers.nl