Vrijdag Impact Borrel.

De traditionele vrijmibo in een maatschappelijk jasje.

Tijdens De Vrijdag Impact Borrel op vrijdag 2 december helpen creatieve bureaus, freelancers en Nieuwe Gevers, goede doelen met het bedenken van inspirerende campagnes. Voor meer donateurs, bewustwording of bereik. Onder het genot van een borreltje natuurlijk. Blijft een vrijmibo.

 

18:30u - 01:00u @De Meevaart in Amsterdam Oost

Wil je meedoen? Er zijn nog een paar plekken vrij! Mail naar annabel@denieuwegevers.nl

De eerste maatschappelijke organisaties zijn bekend 🎉

Deze inspirerende organisaties worden tijdens de Vrijdag Impact Borrel geholpen:

Bont voor Dieren afbeelding met vos tegen dierenleed
Afbeelding van kind met Duchenne voor Duchenne Parent Project
Foto van babystartpakket van Stichting Babyspullen

Deze toppers dragen hun creatieve steentje bij 🎨🪨

Inspirerende bureaus, gepassioneerde freelancers en betrokken ondernemers uit een doorgaans competitieve branche bundelen nu juist hun krachten om goede doelen te helpen groeien. Op de Vrijdag Impact Borrel gastenlijst staan o.a.:

Deelnemende bureaus vrijdag impact borrel: Selmore Buutvrij for Life DCVF Dutch Digital Design Qommunity Issu Killers

📣Download hier de vrij-im-bo perskit.

Wil je jouw lezers, luisteraars of kijkers aanmoedigen ook goed te doen met hun skills? En wil je bedrijven in jouw netwerk inspireren om van hun vrij-mi-bo een vrij-im-bo te maken? Hier vind je alle info! Na het event zullen we hier extra beeldmateriaal aan toevoegen.

Download
Op de hoogte blijven van De Vrijdag Impact Borrel? ➡️ Volg De Nieuwe Gevers via Instagram & LinkedIn.

Meer over skill-based vrijwilligerswerk.

In de woorden van Nieuwe Gevers.

📈 Ontwikkel jezelf

Verbeter je skills, verbreed je portfolio of word eindelijk de wereldverbeteraar die je altijd wilde zijn.

🗓 Wanneer het jou uitkomt.

Korte projecten. Interim rollen. Voor ieder wat wils. Zo kan je goed doen combineren met je vaste opdrachten en drukke agenda.

🤝 We doen het samen.

Leer inspirerende mensen, organisaties en vakgenoten kennen, die allemaal bij willen dragen aan een betere wereld.

Ook goede doelen helpen groeien met je skills?

Word onderdeel van onze community van 8.500+ Nieuwe Gevers! Maak een account aan en zie direct welk project bij jou past

Begin met het doorgeven van je e-mail!

Uitgelichte projecten.

Deze organisaties hebben nu hulp nodig.

Veelgestelde vragen van vrijwilligers.

Beantwoorden we met liefde.

💛 Wat is De Nieuwe Gevers

In het kort: Een platform voor skill-based vrijwilligerswerk

Wat langer: Als sociale onderneming koppelen wij professionals die hun steentje bij willen dragen aan een betere wereld, aan goede doelen die op zoek zijn naar extra kennis & kunde. Samen krijgen we immers meer voor elkaar🙌  Ons team helpt meer dan 161 goede doelen met het achterhalen van hun behoeftes, het omschrijven van hun vraagstukken en het plaatsen van projecten. Vervolgens gaan we op zoek naar professionals, in zowel ons huidige netwerk als daarbuiten, met de juiste skills om de organisaties verder te kunnen helpen. 

Meer weten? Check hier de over ons pagina. 

🔍 Hoe vind ik een project dat bij mij past?

Dat kan op verschillende manieren:

 • Bekijk alle projecten via dit overzicht en filter ze vervolgens op basis van jouw skills & interessegebieden. We zoeken meer dan 26 verschillende skills, dus grote kans dat die van jou er tussen zit!
 • Maak via deze link een account aan en krijg op basis van jouw voorkeuren aanbevolen projecten te zien.
 • Meld je aan voor onze project activaties en ontvang de nieuwste projecten in je mailbox. Let op, hier heb je vooralsnog een account voor nodig.
 • Volg ons via Instagram & LinkedIn voor de laatste nieuwtjes en projecten.
 • Voor extra hulp kan je mailen naar may@denieuwegevers.nl

✏️  Hoe ziet het inschrijfproces eruit?

 1. Klik op de ‘ik wil helpen’ knop om je in te schrijven op een project. Kan niet missen. Meer info nodig? Contacteer de organisatie via de ‘stel een vraag’ feature.
 2. We vragen naar je motivatie en ervaring. Zo kan de organisatie goed inschatten of er een match met jouw profiel is.
 3. De organisatie bekijkt vervolgens je inschrijving en besluit of ze samen met jou aan de slag willen gaan.
 4. Is dit het geval? Dan is er een match💛 ! We stellen jullie per mail aan elkaar voor, wisselen contactgegevens uit en geven tips mee voor een vliegende start. 🚀

P.S. Niet onbelangrijk. Om aan de slag te kunnen gaan met een project heb je een account nodig. Gelukkig kan je dat via deze link regelen. Geheel vrijblijvend. Zo gepiept.

P.P.S.S. Soms schrijven meerdere professionals zich in en kiest de organisatie toch voor een andere kandidaat. Niet getreurd, we helpen je graag bij het zoeken van een ander tof project. Er zijn altijd maatschappelijke organisaties die jouw hulp hard nodig hebben.

🗓  Hoelang, waar en wanneer werk ik aan een project?

 • Wij geven voor elk project een tijdsindicatie op basis van de gevraagde skill en het type vraagstuk. Dit is dus echt een inschatting, want de afspraken die jij met een organisatie maakt kunnen er natuurlijk voor zorgen dat een project korter of langer duurt.
 • We proberen zoveel mogelijk verschillende soorten vraagstukken te verzamelen zodat er altijd een project is wat binnen jouw planning past. Soms zijn organisaties zelfs al met één belletje geholpen, dus ook tijdens de wandeling in je pauze kan je impact maken. Zet die stappenteller maar aan.
 • Bij elk project staat aangegeven of je vanuit huis of locatie werkt. In de meeste gevallen zijn beide opties mogelijk.
 • Heb je tijd voor een project? Zet via jouw account je vrijwilligersstatus op beschikbaar! Zo weten we dat je klaar bent om te vlammen🔥

🧐  Kan ik het combineren met mijn reguliere werk?

Veel van onze professionals combineren de vrijwilligersprojecten met hun vaste baan of andere werkzaamheden. Onze organisaties zijn zich hier bewust van dus no stress. Overleg even met elkaar wat in jouw agenda past.

🤝 Hoe ziet de samenwerking met het goede doel eruit?

Simpel: dat bepalen jullie samen. Na de match raden we aan om een kick-off in te plannen waar jullie afspraak maken over de deliverables, de planning en de verwachtingen.  Nieuwsgierig naar de ervaring van andere professionals? Lees hier het verhaal van Tamara of laat je inspireren door het verhaal van Greenside.