01ae8eb0-2892-40fa-9554-cee4dfba3fc5

Infographic

Organisatie in het kort

Eigen Wij verbindt mensen. Door gezellige activiteiten te organiseren én door een open huiskamer te bieden. Je wordt bij ons gezien, gehoord en je doet ertoe. Wij creëren een WIJ-samenleving, waar iedereen gelijke kansen heeft door eigen talent in te zetten!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Welzijn

Project details

⏱️

20-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Onze spreuk is: Eigen Wij ziet jou. (vooral ook omdat wij oog voor iedereen proberen te hebben :)). En het zou SUPER tof zijn als Wij ook gezien worden ;) Dankzij jouw infographic 💛.

Anita van der Voort

Anita van der Voort

Stichting Eigen Wij

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We willen de wereld laten weten wat onze missie is en wat mensen bij ons kunnen vinden. Niet iedereen snapt ons nog. Voor zowel onze vrijwilligers als onze bezoekers zou het echt fantastisch zijn om in 1x te zien wie wat waar met een infographic. Zelf hebben we alleen geen designer handen en kunnen jouw creativiteit daarbij goed gebruiken!

Wat hebben we nodig?

  • Een opgeleverde speelse infographic over wie wij zijn voor zowel online als offline gebruik, opgeleverd in verschillende formaten en bestandstypes, waarmee we op een creatieve manier onze impact zichtbaar kunnen maken.
  • Iemand met wie we kunnen sparren over de inhoud en die nieuwe ideeën kan aandragen. We staan erg open voor nieuwe invalshoeken.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een creatieve designer die een infographic kan ontwerpen. Pre: iemand die mee kan denken over de creatieve invulling en inhoud.

🎨 Grafisch Design
✏️ Illustratie

Wat hebben we al?

  • Feiten, weetjes & content voor infographic.
  • Huisstijl (met elementen als logo, kleuren, lettertypes).
  • Doelgroepomschrijving.
Stichting Eigen Wij
Stichting Eigen Wij

De missie van Stichting Eigen Wij.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
📍Zoetermeer

Wij proberen een zo inclusief mogelijke community te zijn. Een centrum voor persoonlijke ontwikkeling, een oplaadpunt, een huiskamer waar iedereen gelijk is en iedereen telt. Het gevoel van verbondenheid, van écht gezien worden, van ertoe doen. Eigen Wij staat voor die WIJ-samenleving! Bruggen bouwen tussen bijvoorbeeld eenzame ouderen en nieuwkomers door toffe events. Een klein budget, maar toch zin in sport, yoga of een massages? Zet dan je talent in! Alles = mogelijk!

Lees meer

Professionals over Stichting Eigen Wij

La Plume Media
Groene Wij is een topclub! Leuke mensen, toffe initiatieven en een enorm positieve vibe karakteriseren deze organisatie. Wij van La Plume Media zijn zo enthousiast geworden dat onze directeur lid is geworden van het bestuur van Groene Wij, en we ons ook op andere werkzaamheden voor de stichting richten. Heel leuk!
Karin
Fijne stichting die belangrijk werk doet voor de bewoners van Zoetermeer en omgeving. Hele leuke en goede samenwerking gehad met Anita en haar collega\'s.
Michelle
Wat een fijne organisatie is Eigen Wij en hoe ontzettend prettig is het om samen te werken met Anita. Een warm, meedenkend persoon met passie voor mensen. De gesprekken die ik heb mogen voeren en uitwerken heb ik als zeer waardevol ervaren. De stichting heeft zonder twijfel op diverse manieren impact op mensen en ik hoop hier een steentje aan te hebben bijgedragen.
Melchior
Fijne samenwerking met een mooi eindresultaat!
Anne
Waanzinnig inspirerend de mensen van Groene Wij (nu Eigen Wij) te leren kennen en mee samen te mogen werken. Als beginnende ondernemer kreeg ik ruimte voor mijn leerproces, de samenwerking was laagdrempelig en menselijk. Aanrader! :)