Stichting De Mooiste Routes-actionPhoto (1)

Medialijst samenstellen

Organisatie in het kort

De natuur is zo belangrijk voor onze (mentale) gezondheid. Toch zitten we meer binnen dan ons lief is en we bewegen te weinig. Met onze routes laten we mensen op een gezonde, actieve manier genieten van ons mooie Nederland en kunnen ze meer leren over de natuur.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Sport en recreatie
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Welzijn

Project details

⏱️

8-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw ondersteuning kunnen wij gaan werken aan meer aandacht voor De Mooiste Routes in de (lokale) pers voor een betere vindbaarheid van onze mooie routes.

Annemarie Smith

Annemarie Smith

Stichting De Mooiste Routes

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We denken dat aandacht voor een mooie route in de pers mensen naar onze website zal leiden, zodat we meer mensen enthousiasmeren om de natuur in te gaan. Het benaderen van de pers gebeurt met regelmaat, alleen zien we geen resultaat na onze inspanningen. We nemen journalisten graag mee langs onze mooie routes, zodat ze ons enthousiasme voor de natuur kunnen delen. Maar dan moeten we wel weten wie we moeten benaderen. Kun jij een medialijst voor ons samenstellen?

Wat hebben we nodig?

  • Hulp bij het vooronderzoek van de juiste contacten voor onze medialijst.
  • Een spreadsheet met relevante media die wij kunnen gebruiken om nieuwsmedia aan te schrijven.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die ervaring heeft binnen projectmanagement of PR en ons kan helpen met het opstellen van een medialijst met relevante contacten.

🗺 Project Management

Wat hebben we al?

  • Een idee van het onderwerp dat we in de media willen verspreiden.
  • De verschillende doelgroepen die we willen bereiken.
  • Missie en visie.
  • We hebben persberichten die eerder zijn verstuurd, een database met veel foto's en enthousiaste vrijwilligers die over de door hen beschreven routes kunnen vertellen.
Stichting De Mooiste Routes
Stichting De Mooiste Routes

De missie van Stichting De Mooiste Routes.

🏅Sport en recreatie
💒 Gevestigde organisatie
📍Eindhoven

We zitten meer binnen dan ons lief is en we bewegen te weinig. En dat terwijl het bewezen is dat mensen fitter, positiever en gelukkiger zijn na een tijd in de natuur. De natuur heeft namelijk effect op het sociaal contact, persoonlijke ontwikkeling en onze mentale gezondheid. De Mooiste Routes biedt prachtige routes in de natuur voor wandelaars, fietsers en kanoërs van constante, hoge geborgde kwaliteit. Vrijwilligers en medewerkers van DMR hebben hart voor mooie routes: die maken we en willen we graag delen met zo veel mogelijk mensen. We hebben er lol in om de gebruiker maximaal te laten genieten van de natuur en we leren ze meer over het gebied wat voor extra beleving zorgt.

Lees meer

Professionals over Stichting De Mooiste Routes

Lieke
Het project met De Mooiste Routes is goed verlopen. Het contact met Rien verliep prettig en duidelijk.
Wandana
Het was zeker een fijne samenwerking. Het was een duidelijke opdracht. Kort gesproken, maar wel duidelijke afspraken.