90d5b944-989b-47b4-83ce-616d2abb3e10

Strategisch advies over Marketing

Organisatie in het kort

Dankzij ons programma ontwikkelen kinderen nieuwe vaardigheden, meer zelfvertrouwen en (een beter) perspectief voor de toekomst.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Kind en gezin
💛 Welzijn

Project details

⏱️

6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met een frisse blik en creativiteit help jij Petje af verder op de kaart te zetten. Zo kunnen meer kinderen deelnemen aan ons programma. Ieder kind verdient namelijk een gelijke kans!

Maartje Mulder

Maartje Mulder

Petje af Nederland

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

De impact van ons werk is groot. Er zijn alleen nog veel meer kinderen in Nederland die ons programma nodig hebben. We willen graag meer naamsbekendheid zodat we meer (financiële) partners aantrekken en meer vestigingen kunnen openen. We hopen met jou op nieuwe inspiratie en concrete stappen te maken om landelijk meer naamsbekendheid te genereren en om momentum te creëren of om campagnes op te zetten. Ieder kind moet de gelijke kans krijgen die hij of zij nodig heeft. Talenten mogen niet verloren gaan!

Wat hebben we nodig?

  • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
  • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: problematiek, marketingdoelstellingen, positionering, missie & identiteit en doelgroepen.
  • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of marketeer die ons helpt met strategische marketing thema's uitdiepen zoals doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap en kanalen.

  • Je bent een facilitator of sparringpartner die samen met ons dieper in de wereld van strategische marketing duikt.
  • We gaan graag om tafel met iemand die bekend is met zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep en de juiste boodschap.
  • Met jouw expertise kan je ons helpen de marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen.
🧭 Communicatie strategie

Wat hebben we al?

  • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
  • Een begrip van de doelgroepen die we willen bereiken.
  • Missie en visie.
Petje af Nederland
Petje af Nederland

De missie van Petje af Nederland.

📚Educatie
🌿 Groeiende fase
📍Amersfoort

Helaas is de plek waar de wieg heeft gestaan, nog steeds bepalend voor de kansen in de toekomst. Petje af streeft naar gelijke kansen voor alle kinderen in Nederland zodat zij kunnen opgroeien tot bewuste, zelfstandige personen, die vanuit hun talenten actief bijdragen aan de maatschappij.

Lees meer