4ce8be3e-222e-41c3-a41c-55014fd12899

Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)

Organisatie in het kort

Wij geloven in ieder mens én in een duurzaam hergebruik van goederen. Ons doel is dat wij een werk- en ontmoetingsplek creëren voor iedereen, zonder oordeel en met een warm, open hart. Daarbij stimuleren we hergebruik van spullen en kleding.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Armoede

Project details

⏱️

25-35 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 4-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw expertise kunnen wij onze kringloopwinkel een betere plek maken voor mensen die er werken en natuurlijk indirect ook voor onze klanten.

Karin Beenen

Karin Beenen

Kringloop Nieuwe Vorm

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

We werken samen met vele maatschappelijke organisaties en zorgorganisaties. Zij plaatsen hun cliënten bij ons om werkervaring op te doen. Om onze medewerkers een veilige werkomgeving te bieden en dit ook te kunnen laten zien aan deze samenwerkingspartners is voor ons de reden om een RI&E te laten doen. Ben jij die arbodeskundige die ons daarbij kan helpen?

Wat hebben we nodig?

  • Hulp bij het uitvoeren van een Risico Inventarisatie en Evaluatie van onze organisatie.
  • Het in kaart brengen van risico's, inventariseren van relevante beleidsdocumenten & interviews met medewerkers.
  • Een rapport/presentatie met bovenstaande inzichten en concrete next steps in de vorm van een Plan van Aanpak.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik heb hier eigenlijk geen kennis of ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een HR- of Arbodeskundige die ons kan helpen bij het uitvoeren van een Risico- Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) van onze organisatie. Benodigd: ervaring met het opstellen van RI&E.

👩‍⚖️ Juridisch advies
📑 Arbeidsvoorwaarden
💼 HR tools

Wat hebben we al?

  • Wij hebben op onze locatie aan de Drenthehaven in Nieuwegein een winkelpand met magazijn. Daarnaast hebben wij een bus waarmee we spullen ophalen en wegbrengen. Dat we onze medewerkers en vrijwilligers laten werken volgens geldende veiligheids- en arboregels is voor ons belangrijk. Dus een check met tips waardoor we eenvoudig zaken kunnen verbeteren zou ons erg helpen.
Kringloop Nieuwe Vorm
Kringloop Nieuwe Vorm

De missie van Kringloop Nieuwe Vorm.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Nieuwegein

Onze missie is om spullen en mensen meer dan alleen één kans te geven. Iedereen hoort erbij en mag meedoen en de kringloop is een plek waar iedereen zichzelf kan zijn en worden. Ook stimuleren wij hergebruik door spullen een nieuwe bestemming te geven. Daarnaast ondersteunen wij het werk van goede doelen, door mensen die het minder hebben blij te maken met ‘nieuw’ goed. Wij maken ons sterk voor mensen die het minder hebben en kwetsbaar zijn, of dit nu psychisch, sociaal, fysiek of financieel is.

Lees meer