d0c5739d-bd53-4954-bec2-f02e1eed26f1 (1)

Call: Feedback & tips video edit

Organisatie in het kort

Kikid

Alle activiteiten van Kikid zijn erop gericht jongeren te laten voelen dat ze precies goed zijn zoals ze zijn. We maken hen bewust van de enorme kracht en invloed die ze hebben. Als jongeren hiervan bewust zijn, maken ze betere keuzes en hebben ze meer kans om op te groeien tot succesvolle en gelukkige volwassenen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Welzijn

Project details

⏱️

1 uur call

🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

De call

We zijn bezig met het maken van een online soap met onze jongeren/acteurs. Een aflevering bestaat uit videofragmenten die zijn opgenomen door henzelf met een mobiele telefoon. Graag krijgen we feedback, top & trics omtrent hoe we dit nog mooier/beter kunnen maken. Daarbij gaat het ons niet om de content maar wel om de vorm, triggers om verder te kijken, duur etc..

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

📹 Video opname
🎬 Editen

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Kikid
Kikid

De missie van Kikid.

📚Educatie
📍Haarlem

Stichting Kikid maakt sinds 2007 theatervoorlichtingsprojecten, projectweken, digitaal lesmateriaal en trainingen en voert die uit op scholen in het middelbaar onderwijs. Kikid ontwikkelt projecten waarbij er een open en oprechte dialoog wordt aangegaan met jongeren, over thema’s die in hun leven een belangrijke rol spelen. Thema's zijn o.a. 'relaties & seksualiteit', 'social media & cyberpesten', 'alcohol' en ''seksuele diversiteit'.

Lees meer

Professionals over Kikid

Teun 👐 Call: Feedback & tips video edit

Teun
Heel goed. Ik heb dit trouwens al eens ingevuld. Is waarschijnlijk iets mis gegaan