0d8bd1e2-2f68-4934-926d-8680277c8dc2

Advertentiedesigns voor campagne

Organisatie in het kort

In Afrika heeft niet iedereen toegang tot gezondheidszorg. Wij zorgen voor hen!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Ontwikkelingshulp

Project details

⏱️

10-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met jouw advertentiedesigns kunnen wij onze toffe campagne groots uitzetten, waardoor we meer naamsbekendheid krijgen en nog meer voor mensen kunnen betekenen!

Aukje Bovend'eerdt

Aukje Bovend'eerdt

HospitaalBroeders

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zijn nog redelijk onbekend en we willen graag zichtbaarheid onder het Nederlandse publiek. We hebben een tof campagne concept en nu willen we dit graag uitwerken in diverse advertenties. Ben jij de grafisch designer die accuraat advertenties in verschillende formaten kan maken? Dan ontvangen we je met open armen!

Wat hebben we nodig?

  • Uitgewerkte advertentiedesigns voor een campagne die we binnenkort lanceren.
  • Opgeleverd in verschillende formaten.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een ontwerper die kan helpen om grafische uitingen te maken voor een campagne die we gaan lanceren. Denk aan advertenties, social media posts of print uitingen.

🎨 Grafisch Design
🌕 Creative Concepting
🌎 Social Media
📢 Campagnes
✍️ Copywriting
🖼 Canva / Design tool

Wat hebben we al?

  • Budgettering.
  • Huisstijl document (logo, kleuren en lettertypes).
  • Contacten voor realisatie van campagne (Bv: drukker).
  • Het concept in PDF.
  • Professionele foto's.
HospitaalBroeders
HospitaalBroeders

De missie van HospitaalBroeders.

🌏Ontwikkelingshulp
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

In Afrika zijn er mensen die geen toegang tot gezondheidszorg hebben of worden mensen gemarginaliseerd vanwege een beperking of vanwege hun ouderdom. HospitaalBroeders geeft zorg aan de meest kwetsbare groepen in Afrika en zorgt ervoor dat mensen de hoogste kwaliteit zorg, scholing of hulp krijgen in overeenstemming met hun behoeften.

Lees meer

Professionals over HospitaalBroeders

Sita
Mijn eerste kennismaking met HospitaalBroeders voelde erg prettig aan. Gemaakte afspraken werden nagekomen, prettige communicatie en erg enthousiast. Ik heb deze samenwerking als prettig ervaren.
Rik
Het is fijn om via de Nieuwe Gevers heel gericht aan de slag te kunnen voor goede doelen. Ik vond dat hospitaal broeders heel open en professioneel werkt. Zeker een aanrader.
Branco
Het was een leuke samenwerking, hospitaalbroeders was erg dankbaar voor onze bijdrage en het project verliep lekker soepel en snel. Voor herhaling vatbaar dus!
Dieneke
Mijn opdracht voor HospitaalBroeders ervaar ik al zeer prettig. Mijn contactpersoon is professioneel, duidelijk, vriendelijk en reageert altijd heel snel. De opdrachten zijn leuk om te doen. Ik vind het fijn dat ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen en HospitaalBroeders kan helpen. Ik raad iedereen deze organisatie aan!