7fdeb0c2-242d-46d2-9f0b-fd4f4e1345a3

Event conceptplan sessies

Organisatie in het kort

We begeleiden, inspireren en motiveren voedselaanbieders om hun voedselaanbod gezonder, duurzamer en aantrekkelijker te maken.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

⏱️

4-11 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

We organiseren op 5 juni een evenement voor medewerkers van gemeenten en provincies om ze te inspireren maar vooral om ze in actie te laten komen op het gebied van duurzame en gezonde voeding.

Zoë Verdaasdonk

Zoë Verdaasdonk

Greendish

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Greendish werkt veel in opdracht van provincies en gemeenten om de voedselomgeving hier gezonder en duurzamer te maken. We organiseren op 5 juni een ochtend voor deze doelgroep om ze te inspireren maar vooral om ze in actie te laten komen op dit gebied. Er komen inspirerende sprekers en (oud) opdrachtgevers aan het woord en er is veel ruimte om te netwerken, en we zoeken nog een dagvoorzitter.

Wat hebben we nodig?

  • 2 tot 4 één-uur sessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: concept, de structuur & inhoud, logistiek en doelgroep van het event.
  • Een startplan met adviezen en concrete next steps voor de uitvoer.
  • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.
  • 2 tot 4 half-uur sessies waarin we bespreken welke onderwerpen aan bod komen en hoe dit aan elkaar te praten

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik heb hier eigenlijk geen kennis of ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een event professional die ervaring heeft met het opzetten van nieuwe evenementen. Ervaring met zaken als conceptontwikkeling, event- en projectmanagement.

  • Jij bent iemand die het leuk vindt om als dagvoorzitter op een duurzaam en gezond evenement (5 juni 9:30-13:15 uur) op te treden.
🎪 Events
🤝 Producer / Project Assist
🗺 Project Management

Wat hebben we al?

  • Een teamlid dat tijd kan besteden aan het nadenken over de aspecten van het aanstaande evenement.
  • Een globaal doel en richting van het event.
  • 78 aanmeldingen
  • een zaal, subzaal en lunch voor de aanwezigen in de Jaarbeurs in Utrecht.
Greendish
Greendish

De missie van Greendish.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌳 Impact scale-up fase
📍Utrecht

De dreigende klimaatverandering en stijgende behoefte aan voedsel motiveert ons de verandering in gang te zetten die nodig is voor de gezondheid van de aarde en onze toekomst. Omdat vaak de gedachte heerst dat duurzaam en gezond eten duur, moeilijk en niet lekker is, laten wij graag zien dat het ook anders kan.
Duurzame en gezonde voeding overal voor iedereen beschikbaar maken. Dat is onze missie. Wij geloven dat we deze grote verandering kunnen realiseren door kleine veranderingen op het bord.

Lees meer

Professionals over Greendish

Martijn
Een enthousiast team met een flinke ambitie voor komende jaren. Tijdens een inspirerende werksessie zijn we van een aanscherping van de visie voor digitaal, pragmatisch tot een eerste versie van de website gekomen. Met een lange lijst van ideeën om daarna te blijven ontwikkelen.