Gouden Dagen En U

Social Media Strategie sessies

Organisatie in het kort

Stichting Gouden Dagen zet zich in voor (kwetsbare) ouderen in Nederland met als doel eenzaamheid tegen te gaan, door mooie contactmomenten te creëren.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Welzijn
💛 Wetenschap en onderzoek
💛 Kunst en cultuur

Project details

⏱️

4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Met jouw expertise kunnen we meer naamsbekendheid creëren, meer aandacht genereren voor belangrijke thema's gericht op (kwetsbare) ouderen en meer activiteiten en projecten realiseren.

N Baak

N Baak

Gouden dagen

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Gouden Dagen wil landelijk meer naamsbekendheid genereren met de inzet van social media, zodat iedereen weet waar de stichting voor staat. We willen weten hoe we onze social kanalen nog effectiever kunnen inzetten en structuur te krijgen in wat we doen. We willen geassocieerd worden met een professionele, betrouwbare en creatieve organisatie als het aankomt op het organiseren van activiteiten.

Wat hebben we nodig?

  • 2 tot 4 één uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: social media doelstellingen, doelgroepen, kanalen etc.
  • Een startplan met adviezen en concrete next steps voor de uitvoer.
  • We kunnen tips, adviezen en ludieke ideeën ter optimalisatie van de landelijke naamsbekendheid goed gebruiken.
  • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of Social Media specialist, die als sparringpartner kan helpen bepaalde Social Media thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

🌎 Social Media
🧭 Communicatie strategie

Wat hebben we al?

  • De doelgroep(en) die we willen bereiken.
  • Missie en visie document.
  • Onze huidige social media kanalen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Gouden dagen
Gouden dagen

De missie van Gouden dagen .

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Bilthoven

Stichting Gouden Dagen zet zich in voor (kwetsbare) ouderen in Nederland met als doel eenzaamheid tegen te gaan, door mooie contactmomenten te creëren. Dit doen we door niet de focus niet te leggen op de beperkingen maar op de mogelijkheden. Omdat ouderen te maken hebben met verliezen die onomkeerbaar zijn, realiseren we in goede samenwerking met onze partners, Gouden Clubs en vrijwilligers, op structurele basis diverse activiteiten en projecten. Zodat zij zich verbonden blijven voelen met anderen en daardoor de kwaliteit van hun leven verbetert.

Lees meer

Professionals over Gouden dagen

Tom 👐 Review User Experience website

Tom
De samenwerking met Gouden Dagen was erg prettig! Mensen met een passie voor de stichting en staan open voor ideeën en veranderingen.