6d20dfbb-f438-4244-9a92-6f1ac1173c69

Fotoshoot Swim to Fight Cancer

Organisatie in het kort

Wij zetten ons in voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Wij inspireren mensen vanuit de liefde voor het leven om samen in actie te komen voor meer onderzoek naar kanker. Kanker verslaan wij samen!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw expertise krijgen we een mooie fotoreportage van ons evenement, waardoor we in de toekomst meer deelnemers kunnen werven.

Stefanie van Rootselaar

Stefanie van Rootselaar

Fight Cancer

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Swim to Fight Cancer is een recreatief zwemevenement in Ouderkerk a/d Amstel, waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor onze stichting. Hier willen we gave foto's van. Wij werven fondsen voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. De foto's die worden gemaakt kunnen wij gebruiken om volgende events mee te promoten en daardoor meer deelnemers te werven, waardoor we meer geld op kunnen halen voor kankeronderzoek!

Wat hebben we nodig?

  • Een fotoshoot van ons zwem evenement op 10 september bij Ouderkerk aan de Amstel, welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van bijvoorbeeld: bepaalde activiteiten, doelgroepen of tijdens een event. Benodigd: eigen apparatuur.

📸 Foto

Wat hebben we al?

  • Wensen qua beeldmateriaal.
  • Een datum en locatie; 10 september in Ouderkerk a/d Amstel

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Fight Cancer
Fight Cancer

De missie van Fight Cancer.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
🌿 Groeiende fase
📍Hilversum

In totaal krijgen in Nederland meer dan 124.000 mensen per jaar kanker, dit zijn er 14 per uur. Fight cancer wil iets doen aan deze schokkende aantallen. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ inspireren wij mensen om in actie te komen om geld op te halen voor kankeronderzoek en preventie.

Lees meer

Professionals over Fight Cancer

Dewi 👐 Flyer design

Dewi
Tijdens mijn samenwerking met Fight Cancer waren er veel creatieve mogelijkheden. Zo werd er naar mijn eigen inbreng geluisterd en was ik vrij om creatief bezig te zijn.

Diana 👐 Fotoreportage Rollercoaster Run

Diana
De communicatie verliep vlot en was erg duidelijk. De organisatie van het evenement was ook top. Hierdoor kon ik me volledig concentreren op mijn opdracht: mooie foto’s maken!

Vincent 👐 Video edit

Vincent
Het was een prettige samenwerking!