Stichting Dromen voor Duchenne-actionPhoto (1)

Fotoshoot Duchenne Congres in Burgers'Zoo

Organisatie in het kort

De helft van de mensen met de spierziekte Duchenne wordt niet ouder dan 30 jaar. D.m.v. financiering van onderzoek, betere zorg en heldere informatievoorziening willen we een beter en langer leven voor iedereen met Duchenne.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Wetenschap en onderzoek
💛 Educatie

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Een unieke kans! Foto's maken in de dierentuin op 3 juni en daarmee Duchenne onder de aandacht brengen. Daarmee laten we zien wat we doen, als aandenken voor families en interessant voor sponsoren!

Mirjam Franken

Mirjam Franken

Duchenne Parent Project

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Op 3 juni hebben we na 3 jaar weer eindelijk een face to face Duchenne congres in Burgers'Zoo te Arnhem. Dit is voor iedereen met Duchenne, ouders/verzorgers/ partners, (para)medici, onderzoekers en andere belangstellenden. Meestal zijn er tussen de 150-175 volwassen deelnemers. De volwassen deelnemers volgen in de ochtend een aantal plenaire lezingen en hebben na de gezamenlijke lunch een aantal parallelsessies, interactief. De kleine kinderen zijn met vrijwilligers naar de dierentuin en de iets oudere hebben een game competitie binnen. Deze video laat aan nieuwe families zien wat het congres inhoudt en daarnaast kunnen we het ook gebruiken als een promotiefilm voor b.v. de Duchenne Heroes.

Wat hebben we nodig?

  • Een fotoshoot van bijvoorbeeld: een evenement, doelgroep, medewerkers of intern proces), welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.
  • Een fotoshoot van Duchenne Congress in Burgers Zoo in Arnhem op 3 juni, welke we kunnen gebruiken voor onze website, social media en/of print-uitingen.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik heb hier eigenlijk geen kennis of ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van bijvoorbeeld: bepaalde activiteiten, doelgroepen of tijdens een event. Benodigd: eigen apparatuur.

📸 Foto

Wat hebben we al?

  • Datum: 3 juni
  • Locatie: Burgers Zoo in Arnhem
  • Ideeën van wat voor foto's wij willen.
Duchenne Parent Project
Duchenne Parent Project

De missie van Duchenne Parent Project.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Veenendaal

Stichting Duchenne Parent Project zet zich in voor een beter en langer leven voor iedereen met Duchenne spierdystrofie. Duchenne is nog steeds ongeneeslijk. De spierafbraak is niet te stoppen en daarmee is de diagnose, die de meeste kinderen al jong krijgen, een doodvonnis. De tijd dringt! Er is meer geld nodig voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandeling voor alle Duchenne patiënten.

Lees meer

Professionals over Duchenne Parent Project

Jan-Hein
Naast de al eerder afgeronde infographic, heb ik bij de illustraties een verdere uitwerking van zowel de infographic als de illustraties gemaakt. Weer een erg leuke samenwerking met Duchenne Data Platform!
Nikki
Ik vond het een hele fijne samenwerking, en ben blij dat ik mijn steentje bij kon dragen aan deze mooie organisatie!
Hans
De samenwerking met Mirjam en Elizabeth van Duchenne Parent Project was zeer geslaagd. Korte lijnen, snelle reacties en open voor ideeën. Ik kijk terug op een mooi project waar ik aan heb kunnen bijdragen.
Jannie
Het was fijn samenwerken met Duchenne Parent Project. Ik had ruimte voor ideeën en het contact was erg prettig. Ik kan iedereen aanbevelen om deze mooie organisatie te ondersteunen.
Jan-Hein
Het was een erg leuke en boeiende samenwerking, heel fijn om zo te kunnen helpen en er zelf ook van te leren.
Jord
De communicatie altijd prettig verliep, ze een duidelijk beeld hebben wat ze willen en ze staan open voor suggesties en verbeteringen