5b9abb7f-b7d1-48f9-b8c5-824d69eaecfd

Transcript schrijven voor korte video's

Organisatie in het kort

Het Diamantmuseum verwerft, behoudt, onderzoekt, presenteert, documenteert en publiceert de geschiedenis van de diamant industrie in Amsterdam en omgeving. Met een prachtige collectie is het museum een educatief platform voor jong en oud.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Educatie
💛 Kunst en cultuur
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

⏱️

6-8 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-3 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Door de filmpjes in de tentoonstelling te ondertitelen kunnen we alle bezoekers van het museum enthousiasmeren, voor het ambacht van diamantair en alles wat dit omvat.

Machiel Mol

Machiel Mol

Diamond museum

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Het museum ontvangt jaarlijks veel toeristen. Om hun beleving te optimaliseren willen we de filmpjes in de tentoonstelling voorzien van ondertiteling. Om dit te doen moeten er eerst transcripties worden gemaakt van de filmpjes die we daarna kunnen vertalen. Op deze manier kunnen we iedere bezoeker dezelfde bezoekbeleving geven. Kan jij ons helpen?

Wat hebben we nodig?

  • Transcripties schrijven van 18 korte video's van ons museum (30 sec. - 2 min.) in het Nederlands.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een Copywriter die ervaring heeft met transcriberen en ons kan helpen met het schrijven van transcripties van verschillende korte video's.

✍️ Copywriting

Wat hebben we al?

  • We hebben de filmpjes waarvan de transcriptie gemaakt moet worden.
Diamond museum
Diamond museum

De missie van Diamond museum.

📚Educatie
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

Het Diamant Museum Amsterdam enthousiasmeert en informeert het publiek over het ambacht van diamantair en alles wat dit omvat, belicht vanuit verschillende culturele en sociale invalshoeken. Hierdoor blijft het vakmanschap, de historie en de industrie toegankelijk en behouden voor huidige en toekomstige generaties. Met een prachtige collectie is het museum een educatief platform voor jong en oud.

Lees meer

Professionals over Diamond museum

Ylse
De samenwerking met het Diamond Museum was fijn, samen hebben we een mooie nieuwsbrief in elkaar gezet. Er was veel ruimte voor ideeën en mooie content om naar buiten te brengen. Machiel is erg behulpzaam en flexibel.
Zinaida
It was interesting to be involved in the museum process.
Kaylee
Een goede samenwerking gehad met Machiel van het Diamond museum. Prettige communicatie.
Anne-Sophie
Samenwerken met Diamond Museum was erg fijn!
Selma
De samenwerking met Diamond museum was super! Linda reageerde snel, gaf me veel ruimte en had volledig vertrouwen in mij. Ik zou het enorm leuk vinden om in de toekomst nog eens een project met Linda op te pakken.