4a1124ac-04ea-4efd-8cc3-4aa87635f976

Facebook, LinkedIn & Instagram Ads

Organisatie in het kort

Defence for Children bevordert kinderrechten in Nederland en daarbuiten op basis van het VN-Kinderrechtenverdrag. We doen dit door middel van individuele rechtshulp, studie en onderzoek, lobby en beleidsbeïnvloeding, training en scholing en door actie te voeren. Al onze werkzaamheden hebben tot doel het versterken van de positie van kinderen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Mensenrechten
💛 Kind en gezin
💛 Ontwikkelingshulp

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
apostrophe-beginning

Het voeren van een social media campagne samen met Defence for Children voor de Tweede Kamerverkiezingen 2021 zet kinderrechten beter op de kaart!

Tirsa Hofstee

Tirsa Hofstee

Defence for Children

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen die plaatsvinden op 17 maart 2021 ontwikkelen we vanuit Defence for Children een website met daarop informatie over de standpunten van verschillende politieke partijen op voor onze organisatie relevante kinderrechtelijke thema’s. Deze informatie wordt tevens helder weergegeven in een kieswijzer; een overzichtelijke matrix waarin de kinderrechtelijke standpunten worden vergeleken aan de hand van scores zodat men hier in een oogopslag een beeld van krijgt. Deze campagnewebsite willen wij graag bij een zo groot publiek onder de aandacht brengen d.m.v. een online social media campagne.

Wat hebben we nodig?

 • Hulp bij het opzetten/instellen van social ads.
 • Beheer advertentiecampagne in social media accounts
 • Monitoren en bijsturen van ads tijdens de campagneperiode
 • A/B testing van doelgroepen

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een social media marketeer die een effectieve social media campagne kan opzetten (voor bijvoorbeeld Facebook, Instagram en/of LinkedIn). Benodigd: ervaring met targeting via Facebook Ads Manager en/of LinkedIn Campaign Manager.

🌎 Social Media
📢 Social Advertisement

Wat hebben we al?

 • De doelen van deze campagne.
 • Social media pagina’s van onze organisatie.
 • Budget om advertenties te doen.
 • Visuele content (zoals foto, video, design) wanneer een visual gewenst is.
 • Er is mogelijkheid om onze webbeheerder kleine werkzaamheden te laten uitvoeren (bijvoorbeeld om Tag Manager of Facebook Pixel te installeren).
 • Google Analytics
 • Google Tag Manager

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Defence for Children
Defence for Children

De missie van Defence for Children.

🕊Mensenrechten
💒 Gevestigde organisatie
📍Leiden

Defence for Children is een internationaal opererende organisatie die opkomt voor de rechten van kinderen. Daadwerkelijke versterking van kinderrechten kan volgens ons alleen gerealiseerd worden als de rechten van kinderen vastgelegd zijn in wet- en regelgeving en er continu toezicht plaatsvindt op de naleving ervan. Defence for Children gebruikt het VN-Kinderrechtenverdrag en alle daaruit voortvloeiende jurisprudentie en andere internationale verdragen als uitgangspunt om kinderrechten geïmplementeerd te krijgen en de naleving te monitoren.

Lees meer

Professionals over Defence for Children

Roemer 👐 Facebook Ads campagne

Roemer
Tirsa en Celine waren enthousiast over nieuwe ideeën, zorgden voor de juiste content en waren fijn om mee te werken en samen hebben we een mooie campagne kunnen neerzetten!