0d123175-f99b-4b0a-8973-a3112691eaa5

Inhoudelijke check op evenementen handboek

Organisatie in het kort

We organiseren toegankelijke feesten, festivals & sportactiviteiten. Hierdoor maken we de wereld van mensen met een beperking minder klein!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Sport en recreatie
💛 Diversiteit en inclusiviteit
💛 Kunst en cultuur

Project details

⏱️

10-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Plezier is voor iedereen! Vind jij dat ook? Help ons om het uitgaansleven toegankelijker en inclusiever te maken en maak de wereld van mensen met een beperking minder klein!

Jil Robbers

Jil Robbers

De Special Social Club

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Hallo! Vanwege de evenementen in meerdere steden, willen wij met stadsbesturen werken, omdat zij verantwoordelijk zijn voor de uitvoer van de evenementen. Om de juiste informatie/kennis over te brengen hebben wij een evenementen-handboek opgesteld met alle informatie omtrent het organiseren van de SSC-evenementen, waar mensen met een beperking ook aan mee kunnen doen. Wil jij het handboek controleren?

Wat hebben we nodig?

  • Tegen lezen van onze evenementen handboek voor vrijwilligers.
  • Een check op zaken als structuur, helderheid & zinsopbouw.
  • Indien mogelijk: hulp bij meedenken over welke informatie nog meer relevant zijn. Mist het nog belangrijke informatie? Wil jij dit dan toevoegen?

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik ben er bekend mee of heb er eerdere ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een professional die ervaring heeft met het inrichten van systemen en tools om informatie helder te structuren. Benodigd: ervaring met tools als Notion of Drive en goed in het samenstellen van overzichtelijke documenten.

🗺 Project Management
📝 Beleid Formuleren

Wat hebben we al?

  • Evenementen-handboek met: organisatie, operationele zaken/PvA, marketing, finance.
  • Doelgroepomschrijving.
De Special Social Club
De Special Social Club

De missie van De Special Social Club.

🏅Sport en recreatie
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Iedereen heeft het recht op activiteiten waar je blij van wordt en waar we met elkaar kunnen zijn. Helaas zijn de drempels voor mensen met een beperking soms nog erg hoog en kunnen niet volwaardig deelnemen aan de maatschappij. De Special Social Club brengt daar verandering in! We verlagen de drempels zodat mensen met een beperking ook kunnen uitgaan, sporten, en samenzijn met anderen.

Lees meer

Professionals over De Special Social Club

Sytze
Ik heb erg genoten van de samenwerking, duidelijke en heldere communicatie! Het was mij snel duidelijk wat zij van mij verwachtten.
Tessa
Ik wil graag Jil van de Special Social Club bedanken voor het snelle schakelen en ik krijg terug op een geslaagd project.
Vincent
Het was super leuk om te werken aan dit project. De duidelijke uitleg van Jil maakte het makkelijk en leuk om te doen. Ik kan niet wachten om in de toekomst nog meer projecten te maken voor de Special Social Club.
Lars
Daan was goed betrokken. Gaf me de toegang die ik nodig had en zo konden we het probleem oplossen. 👍
Titia
Het contact met Annabelle was goed en lekker to the point. Ze was merkbaar blij met wat ik heb opgeleverd en gaat er met haar collega's mee aan de slag.
Iris
Het was enorm fijn samenwerken met De Special Social Club! Jil en Annabelle zijn ontzettend betrokken en hebben een groot hart voor deze stichting. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze staan open voor alle input ter verbetering van het Connect platform en gaan er meteen mee aan de slag. Ik ben benieuwd wanneer de eerste veranderingen te zien zijn op het platform. Bedankt SSC!