8d617e78-475d-4672-978f-123254e28cc8

Redigeren van teksten

Organisatie in het kort

Wij komen op voor alle Amsterdammers met een beperking. Lichamelijk, verstandelijk of psychisch. En voor hun mantelzorgers.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Diversiteit en inclusiviteit

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

apostrophe-beginning

Verhalen delen die laten zien wat we doen en kunnen betekenen en die raken in het hart. Zodat we nog meer kwetsbare Amsterdammers kunnen helpen!

Jantine de Boer

Jantine de Boer

Cliëntenbelang Amsterdam

Projectomschrijving

Wat hebben we nodig?

  • Het tegenlezen van onze tekst(en), max 15 pagina's.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een kritische copywriter die teksten kan controleren en verbeteren. Pre: een oog voor detail en een hekel aan foud gescheven zinnen ;).

✍️ Copywriting

Wat hebben we al?

  • De tekst(en) die we graag willen laten redigeren.
  • Worddocument met uitgeschreven interview.

Waarom is dit project van waarde?

In onze communicatie nemen persoonlijke verhalen een belangrijke plek in. Verhalen van cliënten, vrijwilligers, collega's en straks ook partners. Ik doe dat nu al een tijdje op een bepaalde manier en zou graag een keer feedback krijgen op een of meerdere verhalen/artikelen. Hoe kan ik dat nog aansprekender maken, wat mist er etc?

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Cliëntenbelang Amsterdam
Cliëntenbelang Amsterdam

De missie van Cliëntenbelang Amsterdam.

🌈Diversiteit en inclusiviteit
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

Wij komen op voor alle Amsterdammers met een beperking. Lichamelijk, verstandelijk of psychisch. En voor hun mantelzorgers.

Want we vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in Amsterdam. Dat iedereen meetelt en mensen elkaar beoordelen op hun kracht en kwaliteiten. We staan voor een Amsterdam waar mensen, ieder op zijn eigen manier, een plek in de samenleving vindt.


Lees meer

Professionals over Cliëntenbelang Amsterdam

Janna 👐 Call: Social Media specialist

Janna
Het was fijn samenwerken met Cliëntenbelang Amsterdam en Jantine, omdat ze goed aangaven waar behoefte aan was en waar ik even op kon helpen. Ik hoop dat ik ze naar wens heb kunnen helpen :-)