a8f113a4-0627-44ef-be69-f0eb9c5ab4eb

Website design + Wordpress inrichten

Organisatie in het kort

BUMI Organics

Als voedingsproducent hebben we de mogelijkheid (en in onze ogen verantwoordelijkheid) om producten te maken die plantaardig, voedzaam én duurzaam zijn. Hiermee slaan we drie vliegen in één klap: we dragen bij aan een betere balans in het aanbod dierlijke en plantaardige eiwitten, stimuleren voedzame voedingskeuzes en verduurzamen de voedselketen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Duurzaamheid, natuur en milieu
💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Innovatie

Project details

⏱️

30-45 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 6-8 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

Wanneer de professional aangeeft te kunnen starten (binnen 2 maanden).

apostrophe-beginning

BUMI's voedzame plantaardige producten zijn een frisse verschijning in het supermarkt schap. De kleurrijke kenmerkende verpakking draagt de positiviteit en vrolijkheid uit waar BUMI voor staat en die nieuwsgierige consumenten over de streep trekken om eens voor plantaardig te kiezen. Nu onze website nog!

Florian Rath

Florian Rath

BUMI Organics

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Onze huidige website is www.bumi.nl, zelf gemaakt in Squarespace. We zijn hier niet ontevreden over, maar gevoelsmatig mag het wat strakker en gebruiksvriendelijker (voor de website bezoeker). Wij hebben geen inhoudelijke kennis van UX / SEO.

We hebben recent een uitgebreid brandbook opgeleverd gekregen waarin veel richtlijnen staan over het gebruik van onze huisstijl. Dit willen we graag vertalen naar een leuke, kleurrijke website die goed past bij BUMI.

Wat hebben we nodig?

  • Een nieuwe look and feel van onze website op basis van onze huisstijl.
  • Geïmplementeerd in een Wordpress thema zodat wij de website zelf makkelijk kunnen bijwerken.
  • Mock-ups van belangrijkste pagina’s (Homepage - Standaard contentpagina - Nieuws - Blog - Contact pagina)
  • Advies over gebruiksvriendelijkheid.
  • Uitleg/training over Wordpess zodat wij zelf de website kunnen vullen met content en vervolgens up-to-date kunnen houden.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een webdesigner die onze nieuwe website, gekozen uit een Wordpress Thema, kan vormgeven en inrichten in Wordpress. Benodigd: ervaring met het ontwerpen van websites en het implementeren van een Wordpress Thema's.

🔧 Web Development
💻 Wordpress Websites

Wat hebben we al?

  • Momenteel hebben we een website, wat als basis kan dienen voor de nieuwe website.
  • De doelgroep(en) die we willen bereiken met onze website.
  • Globale content
  • Huidige website: www.bumi.nl

Waarom is dit project van waarde?

Door een passende website kunnen we een beter platform bieden voor consumenten die interesse hebben in plantaardige voeding. Onder andere door receptinspiratie en uitleg over onze keuzes voor bepaalde voedzame ingrediënten.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

BUMI Organics
BUMI Organics

De missie van BUMI Organics.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
📍Amsterdam

Maak kennis met BUMI: traditionele veganistische producten in een smakelijk, eigentijds jasje. 100% biologisch en lokaal geproduceerd met respect voor mens, dier & milieu. Onder het motto Mindful Foods willen we samen met bewuste thuiskoks deze aarde gezond houden. Hoe? Door voedzame én duurzame producten te ontwikkelen waar zij eenvoudig iets lekkers mee koken. Een positief verschil maken was nog nooit zo smakelijk.

Lees meer

Professionals over BUMI Organics

Anneroos 👐 Brochure design

Anneroos
Werken met Florian en Daan is een feestje! Heel tof om waardevolle content te creëren voor een groeiende, duurzame plant-based food startup.