Gaston Roulstone Ndmylizwco4 Unsplash

SEO webteksten

Organisatie in het kort

De Bolk's Companions Group doet onderzoek naar en schrijft over de biomedische wetenschap en laat zien hoe het begrip ervan kan worden verbreed. Wij schrijven boekjes, over het menselijk bewustzijn en het lichaam, voor studenten en beroepsbeoefenaars om hen te ondersteunen in hun intuïtie om patiëntgerichte keuzes te maken. Samen gaan we voor betere zorg.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Educatie
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

⏱️

12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw teksten kunnen wij onze vindbaarheid verbeteren, hiermee worden onze wetenschappelijke boekjes meer gedownload en daarmee de zorg patiëntgerichter gemaakt!

Martin Niemeijer

Martin Niemeijer

Bolk's Companion Group

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij willen dat onze website voor geïnteresseerde studenten en professionals in de gezondheidszorg optimaal toegankelijk is en informeert over onze 'producten', companions (boekjes) over een integratieve/holistische benadering van gezondheidsproblemen en ziekten. Recent hebben we een SEO Audit laten uitvoeren en deze verbeterpunten willen we graag doorvoeren in de teksten. Kun jij ons daarmee helpen?

Wat hebben we nodig?

  • Op basis van een via De Nieuwe Gevers aan ons aangeboden SEO Audit zoeken wij:
  • Een SEO Content Specialist die de teksten van onze website becommentarieert en adviseert over aanpassing en verbetering;
  • En die samen met ons de content -wat nu nog in companions en artikelen zit- omzet in waardevolle SEO content.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website kan schrijven. Benodigd: kennis van SEO en het schrijven van teksten die goed vindbaar zijn in Google.

✍️ Copywriting
🔎 SEO

Wat hebben we al?

  • Onze huidige website.
  • Missie en visie document.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Globale content richting(en).

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Bolk's Companion Group
Bolk's Companion Group

De missie van Bolk's Companion Group.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Driebergen

Wij zijn een groep medische specialisten die geïnteresseerd zijn in het leven, helingsprocessen en het bewustzijn om patiënten te genezen. De kern van de Bolk's Companions is integratieve geneeskunde, om zowel meer patiëntgericht te werken, als ook alle beschikbare evidence based therapie te gebruiken. We passen een wetenschappelijke methodiek toe die gebruik maakt van vier stappen, waardoor we een coherent en alomvattend begrip van de menselijke natuur en het milieu realiseren. Hiermee willen we klinische behandelaars ondersteunen in hun intuïtie om de juiste patiëntgerichte keuzes te maken.


Lees meer