Ani Kolleshi 7Jjnj Qa9fy Unsplash

SEO ondersteuning

Organisatie in het kort

De Bolk's Companions Group doet onderzoek naar en schrijft over de biomedische wetenschap en laat zien hoe het begrip ervan kan worden verbreed. Wij schrijven boekjes, over het menselijk bewustzijn en het lichaam, voor studenten en beroepsbeoefenaars om hen te ondersteunen in hun intuïtie om patiëntgerichte keuzes te maken. Samen gaan we voor betere zorg.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Educatie
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

⏱️

12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
📍

Op locatie en/of vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

We hebben recent een SEO Audit gedaan met een lijst aan verbeteringen, maar zelf hebben we niet de praktische kennis om de website technisch in orde te brengen hiervoor. Kun jij ons daarom ondersteunen?

Martin Niemeijer

Martin Niemeijer

Bolk's Companion Group

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij willen dat onze 'producten', companions (boekjes) over een integratieve/holistische benadering van gezondheidsproblemen en ziekten beter te vinden is voor studenten en professionals in de gezondheidszorg, om de zorg patiënt gerichter te maken. Wij hebben een uitgebreid verslag met knelpunten van onze website, van een recent uitgevoerde SEO Audit. Deze punten willen we doorvoeren, maar hebben niet de expertise in huis. Met jouw ondersteuning kunnen wij onze vindbaarheid verbeteren, hiermee worden onze wetenschappelijke boekjes meer gedownload en daarmee de zorg patiëntgerichter gemaakt!

Wat hebben we nodig?

  • Het doorvoeren van verbeteringen aan onze website om onze SEO prestaties te optimaliseren.
  • Denk aan zaken als: robots.txt implementeren, opbouw URL's & interne links, metatext, XML-sitemap structureren, etc.
  • Het instellen van tools, als: Google Analytics, Search Console of Tag manager.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik heb hier eigenlijk geen kennis of ervaring mee

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een SEO-specialist die technische aanpassingen kan doen aan onze website om onze SEO prestaties te verbeteren. Ervaring met: technische SEO,

🔎 SEO
🔧 Web Development
📉 Conversie optimalisatie

Wat hebben we al?

  • Onze website waar je toegang tot hebt.
  • Wij hebben een uitgebreid verslag met knelpunten van onze website, van een recent uitgevoerde SEO Audit beschikbaar.
  • Van belang is te weten dat onze website is gebouwd op basis van WIX.
Bolk's Companion Group
Bolk's Companion Group

De missie van Bolk's Companion Group.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Driebergen

Wij zijn een groep medische specialisten die geïnteresseerd zijn in het leven, helingsprocessen en het bewustzijn om patiënten te genezen. De kern van de Bolk's Companions is integratieve geneeskunde, om zowel meer patiëntgericht te werken, als ook alle beschikbare evidence based therapie te gebruiken. We passen een wetenschappelijke methodiek toe die gebruik maakt van vier stappen, waardoor we een coherent en alomvattend begrip van de menselijke natuur en het milieu realiseren. Hiermee willen we klinische behandelaars ondersteunen in hun intuïtie om de juiste patiëntgerichte keuzes te maken.


Lees meer