Schermafbeelding 2022 05 16 Om 12.39.49

SEO Audit

Organisatie in het kort

De Bolk's Companions Group doet onderzoek naar en schrijft over de biomedische wetenschap en laat zien hoe het begrip ervan kan worden verbreed. Wij schrijven boekjes, over het menselijk bewustzijn en het lichaam, voor studenten en beroepsbeoefenaars om hen te ondersteunen in hun intuïtie om patiëntgerichte keuzes te maken. Samen gaan we voor betere zorg.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Educatie
💛 Wetenschap en onderzoek

Project details

⏱️

4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met jouw inzichten kunnen wij onze vindbaarheid verbeteren, hiermee worden onze wetenschappelijke boekjes meer gedownload en daarmee de zorg patiëntgerichter gemaakt!

Martin Niemeijer

Martin Niemeijer

Bolk's Companion Group

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij schrijven en verzorgen de uitgave van boekjes (companions) over integratieve gezondheidszorg, om de zorg patient gerichter te maken. Wij willen de vindbaarheid van onze website verbeteren, zodat onze boekjes vaker worden gedownload, alleen weten we niet waar we moeten beginnen. Daarom willen we met jou kritisch naar onze website kijken om te zien wat er SEO technisch beter kan. Help jij ons de belangrijkste inzichten te zien?

Wat hebben we nodig?

  • Een analyse over onze huidige SEO prestaties (zowel de content zelf, als de techniek erachter).
  • Advies over de belangrijkste inzichten gerelateerd aan onze vindbaarheid Google.
  • Goed om te weten: de werkzaamheden om het concrete actiepunten/verbeteringen door te voeren zijn geen onderdeel van dit project.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een SEO-specialist die een analyse kan uitvoeren met betrekking tot een betere vindbaarheid in Google, die hier aanbevelingen over kan doen en dit helder over kan brengen in een rapport/presentatie. Benodigd: Ervaring met: Google Analytics, Search Console en/of andere SEO-tooling.

🔎 SEO
🧠 Consulting Digital Marketing

Wat hebben we al?

  • Onze website.
  • Wij maken geen gebruik van Google Analytics en Search Console. Ons 'Dashboard' maakt voor gegevensverzameling gebruik van WIX.
  • Wij schrijven voor een internationale doelgroep van voor deze benadering te interesseren studenten en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Bolk's Companion Group
Bolk's Companion Group

De missie van Bolk's Companion Group.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Driebergen

Wij zijn een groep medische specialisten die geïnteresseerd zijn in het leven, helingsprocessen en het bewustzijn om patiënten te genezen. De kern van de Bolk's Companions is integratieve geneeskunde, om zowel meer patiëntgericht te werken, als ook alle beschikbare evidence based therapie te gebruiken. We passen een wetenschappelijke methodiek toe die gebruik maakt van vier stappen, waardoor we een coherent en alomvattend begrip van de menselijke natuur en het milieu realiseren. Hiermee willen we klinische behandelaars ondersteunen in hun intuïtie om de juiste patiëntgerichte keuzes te maken.


Lees meer