6883325e-7755-414b-9589-2b81a38fbf92

Fotoshoot op locatie

Organisatie in het kort

Toegankelijkheid wordt vaak als abracadabra gezien: onbegrijpelijk vinden wij. Abra bouwt software en geeft advies om digitale toegankelijkheid voor iedereen begrijpelijk te maken. Zo kunnen alle mensen, ook met een beperking, digitaal meedoen.

Lees meer

Impact thema’s

💛 Innovatie
💛 Welzijn
💛 Mensenrechten

Project details

⏱️

8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.
🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met onze nieuwe bedrijfskleding kunnen we nog beter laten zien wie we zijn en wat we doen. Met inspirerende foto's van ons kunnen we op onze socials en website nog meer impact maken!

Paul van Workum

Paul van Workum

Abra

Projectomschrijving

Waarom we dit project starten?

Vorig jaar hebben we een fotoshoot gehouden met als resultaat erg mooie foto's die we nog steeds op social media gebruiken. Maar met de verdere professionalisering van Abra willen we ook meer beeldmateriaal hebben. Ook hebben we onlangs nieuwe bedrijfskleding, wat leuk zou zijn als we dit ook kunnen laten zien.

Wat hebben we nodig?

  • Een fotoshoot van het team, welke we kunnen gebruiken voor onze website en social media.

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van bijvoorbeeld: bepaalde activiteiten, doelgroepen of tijdens een event. Benodigd: eigen apparatuur.

📸 Foto

Wat hebben we al?

  • Een locatie waar we de foto's kunnen nemen: naast Utrecht centraal hebben we ons kantoor in het Beatrix gebouw (JIM). Dat is een erg mooie plek waar we de fotoshoot kunnen organiseren.
  • Datum in overleg.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Abra
Abra

De missie van Abra.

💡Innovatie
🌿 Groeiende fase
📍Utrecht

Abra bouwt aan de missie: "Iedereen appt" met software en kennis. Wij maken toegankelijkheid van apps begrijpelijk. We leveren expertise en ontwikkelen zelf ook software hiervoor. Kennis delen we gratis via Stichting Appt op www.appt.org, de gratis trainingen of via het handboek toegankelijkheid. Daarnaast bouwen we apps die toegankelijkheid versnellen, bijvoorbeeld meldpunt app Ontoegankelijk.

Lees meer

Professionals over Abra

Ruben 👐 Marketing advies

Ruben
Toegankelijkheid is superbelangrijk en wordt veel te vaak niet serieus genomen. Abra maakt toegankelijkheid urgent en - pun intended - toegankelijk. Waardevolle instructies en een enorme database via stichting Appt, een meldpunt, noem maar op.

Hans 👐 Marketing advies

Hans
Fijn samengewerkt met Paul aan de aanscherping van Abra's strategie. In goed overleg en met goede challenges tot een mooi resultaat genomen.

Sabine 👐 Pitch deck

Sabine
Het was fijn samenwerken met Paul. Hij staat open voor feedback en het is leuk met hem te sparren.

Gosse 👐 Mediabericht schrijven

Gosse
Het is prettig samenwerken met Paul. Staat open voor suggesties en is enthousiast over alles wat er gebeurt.

Juliette 👐 Organiseren van lanceringsborrel

Juliette
Voor mij was het direct een klik met Paul en Jan Jaap van stichting Appt. De samenwerking verliep soepel. Het doet goed, te weten dat je medewerking verleend aan een stichting die zich belangeloos inzet om apps te verbeteren zodat mensen met een beperking en belanghebbenden digitaal beter gebruik kunnen maken van apps. Zij stonden open voor mijn input, kreeg het vertrouwen en ik kon mijn passie hierin kwijt om de taken uit te voeren. En als het dan ook resulteerde in een succesvol event dan haal ik er veel voldoening uit. Al met al superleuke ervaring en fijne samenwerking!