Stage Multi-media design

Kom jij ons team versterken?

De stage 

Over ons 🔥

Wij helpen goede doelen meer impact te maken. We versnellen hun missie en versterken hun team. Via ons platform kunnen talentvolle vakmensen hun skills doneren aan toffe goede doelen & initiatieven.

Dit doen we ondertussen met bijna 1500 experts binnen o.a. online marketing, communicatie, professionalisering, strategie, social media, data & analyse, HR, content creatie en design.

Wij zijn een sociale tech-startup, een marktplaats voor goed doen, waar vraagstukken worden gematcht aan de juiste professionals. Een klein team met grote plannen, die dag-in-dag-uit proberen deze wereld net wat mooier te maken dan gisteren. 

 

Over de stage 💡

Goed doen werkt namelijk aanstekelijk. Daarom zetten wij in op toffe content. Content die er gelikt uitzit. Je weet wel, van die designs waarvan je zegt: niceeee. Wij hebben grote doelen en veel te vertellen. Of eigenlijk veel te laten zien. Jij wordt de multimedia designer die daar bij gaat helpen. Voornamelijk grafisch design; video is een pré. Jouw werk zal gezien worden door 2000 professionals die voornamelijk in het creatieve en digitale domein werken, lekker visitekaartje dus! In het kort:

 

 • Je wordt onderdeel van ons marketing-communicatie team. Het is een stage met veel verantwoordelijkheid. In andere woorden: je bent een teamlid, geen stagiaire. Je mening wordt serieus geworden, net als die van anderen. 
 • Stiekem ben je nog wel een stagiaire want de dingen die je bij ons wilt leren staan centraal ;) Je mag nieuwe dingen uitproberen. Fouten maken. En vooral: ervan leren. 
 • Het wordt designen in de breedste zin van het woord; toffe social posts, infographics van onze impact, een mooie Insta-reel, een logo voor een nieuw event, etc. 
 • Als je het leuk vindt: ook een stukje concepting. We bedenken geregeld grotere campagnes om de aandacht te pakken. Jij gaat helpen van brainstorm tot designs. 
 • Nieuwe concepten ontwerpen, waarmee wij onze doelgroep nóg beter kunnen bereiken en bedienen. 

 

Functie eisen 🎨

In de wereld van een start-up wordt veel zelfstandigheid gevraagd. We willen dat je zelfsturend bent, durft mee te denken, en zo hier en daar die extra stap neemt. In andere woorden: je vindt het wel tof om verantwoordelijkheid te krijgen. Dat is het qua mindset, maar wat dan qua skills en persoonlijkheid?

 • Ad rem, eerlijk en sympathiek. Leuk eigenwijs zegmaar.
 • Zo’n type mens die zegt “Ik heb het nog nooit gedaan. Dus ik denk dat ik het wel kan.”
 • Vaardig met ontwerpprogramma’s zoals Adobe en/of Figma en dergelijke.
 • Lekker creatief. Kan het maar beter gezegd hebben. 
 • Je bent een een multimedia designer. Je kent de tools om designs te maken (denk aan  Indesign, Illustrator, Photoshop, Premiere, Figma, Whatever you like ;) . 
 • Pré: bekend met de vakgebieden/mogelijkheden van de creatieve & digitale industrie. 
 • Kan werken met een kater, if needed. 

 

Commitment en details 📃

Start: September 2021 

Duur: 6 maanden (of 8 maanden als je al in de zomer wilt starten)

Vorm: Fulltime meewerkstage. 

Werk: remote en op kantoor in Utrecht (post corona).

Stagevergoeding: marktconform

 

Wat extra feitjes over DNG ✨

-  Als je naar kantoor komt: lekkere lunches. Veelal gezond, maar we bouwen ook kecke tosti’s.

-  Een plek om met skills impact te maken binnen de goede doelen wereld. 

-  Een proeftuin om je eigen skillset verder te ontwikkelen. 

-  Veel vakmensen die weten wat ze doen (lees: veel leren).

-  Een plek waar jij ons ook wat mag leren. Jouw mening doet er dus toe ;)

-  Vrijmibo’s die uit de hand lopen. Tip: kom niet met de auto. 

-  Een toffe plek bij een startup die over een paar jaar de leukste werkgever van Europa is.

-  Een gezellig team vol creatievelingen met ondertussen een woordenboek: De Gele van Dale. Inlezen is aangeraden ;)

Lijkt dit je wat?

Mooi. We zoeken deze persoon namelijk ;)

Solliciteer hier!

PS. We zoeken ook nog een andere stagiaire:  stage (Communicatie & Community). Mocht je iemand kennen. 

Samen op een missie.

Wij willen vooruit. Niet achteruit. Deze vooruitgang ontstaat alleen wanneer goede intenties elkaar vinden. In andere woorden: de vakmensen en de impactmakers. Daarom brengen wij ze opgewekt samen. Wij stellen mensen die de wereld kunnen veranderen in staat om dit samen te doen. 

Behind the scenes. 📽️

Deadlines met een wijntje. Kerstdiners met rendang. Saaie kantoorartikelen met kadoverpakking. Iets met zelf de slingers ophangen.

Meer over onze teamleden.

⚡️ Kortom. Er is iets gaande. ⚡️

Wij merken het aan alles. We begonnen ooit als een klein groepje creatievelingen die de nutteloze uren van een digital agency terug ging geven aan de maatschappij. Ondertussen hebben we onze banen opgezegd, een kantoortje gescoord en een groep vakidioten gevonden die ook in onze missie geloven. Het resultaat van dit experiment is De Nieuwe Gevers. We hebben de ambitie om hét Purpose in Practice platform van Europa te worden. Geen tijd te verliezen dus.