Skateboardles Haarlem 4 Juni 2017 2

Fotoshoot van team + organisatie

Project details

💒 Voor je Buurt

Organisatie in het kort

Samen met partners als KWF Kankerbestrijding en RegioBank zetten wij programma's op voor 100+ lokale initiatieven die het verschil maken tegen eenzaamheid, voor meer natuur of een gezelligere buurt.

  • Welzijn
  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Duurzaamheid, natuur en milieu

Profiel vrijwilliger

Een fotograaf die een fotoshoot kan doen op locatie van ons team en de organisatie.

Beschikbaarheid

12 tot 20 uur, binnen 4 weken. Foto's op locatie en edit kan vanuit huis.

Door ons te helpen kunnen wij nog beter laten zien wie wij zijn.
Geschreven door Aster van Tilburg van Voor je Buurt

Project­omschrijving

Wat hebben wij nodig. 
Wat we al hebben. 
Waarom is dit project van waarde.

Het enthousiasme en persoonlijke betrokkenheid van ons team bij initiatieven en bij partners is de kern van ons werk. We spreken veel mensen via de telefoon of mail en willen dat graag persoonlijker maken. We hebben vooral een goede, professionele en sprekende teamfoto nodig die ook echt het gevoel van de organisatie overbrengt. En portretten die net iets sprekender en losser (maar toch zeker professioneel) zijn dan wat we nu hebben.

Goed om te weten. 

Ons team wisselt regelmatig, vooral met stagiaires, maar we verwachten ook in 2020 verder te groeien. Hoe kunnen we de foto’s langer actueel houden en breder inzetten dan enkel de klassieke ‘team’ en ‘portret’ foto? Misschien foto’s in actie?

Voor je Buurt
Voor je Buurt
Kaap Hoorndreef 66
3563AW Utrecht
voorjebuurt.nl
Aster  van Tilburg
Aster van TilburgDirecteur

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Voor je Buurt wil iedereen in staat stellen om mensen, geld en hulp te mobiliseren om een goed initiatief te realiseren. Daarvoor begeleiden en trainen we initiatiefnemers met het opzetten van een campagne. Zo hebben we de afgelopen jaren bijgedragen aan de realisatie van meer dan 2000 voedselbossen, buurtfestivals, sociale ondernemingen en andere mooie bottom-up projecten op een van onze 12 verschillende platforms (naast voorjebuurt.nl o.a, voorjestadsie.nl en voordeouderen.nl). We werken in opdracht van zo’n 40 overheden, NGO’s, fondsen en bedrijven in Nederland, België en de rest van de wereld (via onepercentclub.com). We adviseren en begeleiden hen met slim inzetten van subsidie, en het versterken van initiatieven. Voor je Buurt is als stichting in 2012 opgericht en heeft een team van 6 medewerkers en 2 stagiaires.

Waar ze trots op zijn

  • Onze aanpak en begeleiding werkt voor bijna iedereen met een goed initiatief: van een 80-jarige, tot een West-Vlaming of een hippe student.
  • We hebben een duurzaam verdienmodel waardoor we met onze partners elk jaar meer initiatieven mogelijk kunnen maken.