Jp4 70 1 Circle
🌱 Help deze organisatie

Overzicht creëren vrijwilligersdocumenten

Profiel vrijwilliger

Een proces- of IT-specialist of een professional die goed is in het structureren en overzichtelijk maken van informatie in een digitale tool zoals Notion en Google Drive, en ons kan helpen met toegankelijk (interactief) documentatiebeheer.

Ervaring met:

  • Beleid Formuleren
  • Copywriting

Organisatie in het kort

Het is heerlijk om er even tussenuit te zijn met het hele gezin. Maar met een zoon of dochter met een beperking is het vinden van een leuke vakantiebestemming niet eenvoudig. Daarom organiseert Wigwam zorgvakanties voor (gezinnen met) kinderen en/of jongeren met een (ernstige) beperking.

  • Welzijn
  • Kind en gezin
  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Stichting Wigwam

⏱️ 12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Wij missen de expertise om een gebruiksvriendelijke tool te ontwikkelen waarin alle praktische informatie voor projectleiders samenkomt. Help jij ons om deze te ontwikkelen?
Pauline Aalten
Geschreven door Pauline Aalten van Stichting Wigwam

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We willen projectleiders (vrijwilligers) praktische handvatten geven over de planning van activiteiten (wat-wanneer) en voorzien van bijbehorende informatie/documentatie. Dit bestaat nu uit vele losse documenten in dropbox, waardoor dit niet gebruiksvriendelijk is voor projectleiders en er praktische handvatten ontbreken. Kan jij ons helpen dit overzichtelijker te maken door het inrichten van een online platform (Moodle / OpenEdu)?

Wat hebben we nodig?

  • Aanbevelen / inrichten van een gebruiksvriendelijke tool waarin belangrijke informatie voor projectleiders wordt samengebracht en in de tijd wordt uitgezet.
  • Denk aan: forecast met activiteiten & nodige acties, how-to's & waar wat te vinden.
  • Sparren over hoe we vorm geven aan de invulling hiervan.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Een handboek voor projectleiders bestaande uit een aantal losse documenten.
Pauline Aalten
Pauline Aalten Directeur

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Wigwam
Stichting Wigwam

De missie van Stichting Wigwam.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Valkenburg aan de Geul

Stichting Wigwam organiseert gezinsvakanties met activiteitenprogramma, survival weken en jongerenweken voor kinderen/jongeren met een beperking in de meest brede zin van het woord (lichamelijke, verstandelijke en/of meervoudige beperking of gedragsproblemen). Tijdens de vakanties worden de ouders ontzorgd, doordat de kinderen overdag een gevarieerd programma aangeboden krijgen. Gezinnen hebben mogelijkheid tot lotgenotencontact, ervaringen delen en weer even 'op te laden' om overbelasting tegen te gaan.

Tijdens het programma worden de kinderen met een beperking 1 op 1 begeleid door een vrijwilliger. Voor vrijwilligers levert deelname naast onvergetelijke (werk)ervaringen ook een verrijking en verruiming op van hun blik op het leven met een beperking. Alle betrokkenen doen nieuwe ervaringen op en sluiten vriendschappen voor het leven.

Lees meer