973be5f7-9492-4784-bce0-b28d9330982f
🌱 Ik wil helpen

Media & PR advies

Profiel vrijwilliger

Een PR specialist die ervaring heeft met het onderwerp van de call (zie hieronder).

Ervaring met:

  • PR

Organisatie in het kort

Tjeko laat kinderen in Afrikaanse ontwikkelingslanden weer kind zijn door ze te laten spelen en ontwikkelen in creativiteit! Wij bieden een plaats waar kinderen zorgeloos kunnen springen, dansen, lachen en dromen.

  • Sport en recreatie
  • Armoede
  • Kind en gezin

Project details

💒 Stichting Tjeko

⏱️ 1 uur call

🏁 We kunnen direct starten

De call

De vraag

In Oost-Afrika hebben wij de afgelopen 10 jaar een hele toffe methode ontwikkeld die nu in volgende fase komt! Hoe krijgen wij onze fantastische resultaten onder het voetlicht bij media-kanalen!?

Extra achtergrondinformatie

Samen zouden wij graag ontdekken welke handvatten wij (nog) moeten ontwikkelen en hoe wij ons verhaal zo kunnen pitchen dat niemand meer om ons heen kan :) en met al die blije kinderen in oost-Afrika, kan dat ook bijna niet meer!

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Tjeko
Stichting Tjeko

De missie van Stichting Tjeko.

🏅Sport en recreatie
🌿 Groeiende fase
📍Reeuwijk

Met Afrika's grootste team van play profesionals geven wij iedere kind een FUN-filled childhood via onze social enterprise.
Wij geloven in een wereld waarin ieder kind kind mag zijn; om te spelen, te lachen en te ontwikkelen in een omgeving die stimuleert en het kind de mogelijkheid geeft op te groeien tot een veerkrachtige volwassene, in staat tot beter functioneren in zijn eigen leefomgeving.

Lees meer