95a1da94-f086-4722-8864-6e16ce3117a0

Google Analytics 4 set-up en ondersteuning

Profiel vrijwilliger

Een online marketeer die onze Google Analytics kan inrichten. Benodigd: kennis van online marketing en data systemen en ervaring met Google Analytics en Tag Manager.

Ervaring met:

 • Online marketing

Organisatie in het kort

Samen kunnen we meer, samen doen we meer! Partin ondersteunt als branchevereniging kleine goede doelen, werkzaam binnen ontwikkelingssamenwerking, met kennisdeling en lobby- en netwerkgelegenheden.

 • Ontwikkelingshulp

Project details

💒 Stichting Partin

⏱️ 4-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw expertise kunnen we onze communicatie nog beter verbeteren om meer kleine goede doelen te bereiken en te ondersteunen bij hun werk om de wereld een beetje mooier te maken.
Erik Boerrigter
Geschreven door Erik Boerrigter van Stichting Partin

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Zoals iedereen wordt Partin geconfronteerd met de uitfasering van Google's Universal Analytics. We willen deze data nog beter gebruiken om onze campagnes te optimaliseren waardoor we meer goede doelen naar onze sites kunnen trekken en ze in hun werk ondersteunen. Kun jij ons helpen met een betere set-up van de nieuwe analytics tool?

Wat hebben we nodig?

 • Hulp bij het instellen van Google Universal Analytics, zodat bezoekers en hun gedrag in kaart gebracht worden (voor bijvoorbeeld de website, blog en/of social media).
 • Wij hebben al Google Analytics op 2 domeinen, maar willen ondersteuning om onze 3 domeinen over te zetten naar Google Analytics 4
 • Ondersteuning bij het koppelen van GA4 gekoppeld aan bestaande accounts Google Tag Manager, Google Ads en Google Search Console
 • Een basis training, zodat wij zelf met Google Analytics 4 aan de slag kunnen en laagdrempelige rapporten kunnen uitdraaien.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Er is mogelijkheid om onze webbeheerder kleine werkzaamheden te laten uitvoeren (zoals Google Analytics en Tag Manager installeren).
 • Onze website.
 • Domeinen partin.nl, kleinegoededoelen.nl en pifworld.com
 • Installatie van Google Tag Manager, Search Console en Google's Universal Analytics op de eerste twee domeinen
 • Installatie Google Ads op kleingoededoelen.nl, partin.nl in ontwikkeling

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Partin
Stichting Partin

De missie van Stichting Partin.

🌏Ontwikkelingshulp
🌿 Groeiende fase
📍Amersfoort

Samen kunnen en doen we meer. Partin geeft, als overkoepelende brancheorganisatie, particuliere initiatieven een stem bij discussies over internationale samenwerking en behartigt daarbij de belangen voor de achterban. Wij vinden dat ook de stem van de kleine organisaties moeten meewegen bij besluitvorming over ontwikkelingssamenwerking. Wij zorgen daarnaast ervoor dat de goede doelen worden samengebracht en verenigt, waardoor de relevantie, kwaliteit, kracht en draagvlak binnen de samenleving zichtbaar en erkend wordt. We bieden ook informatie, kennis en advies aan.

Lees meer

Professionals over Stichting Partin

Esther 👐 Illustraties

Esther
Een fijne stichting en Erik is een prettig persoon om mee samen te werken. Partin zet zich in voor heel veel goede doelen!

Rianne 👐 Communicatie strategie sessies

Rianne
Het was altijd gezellig om met het team van Partin te bellen! Ze willen graag en pakken al het advies en richtlijnen met beide handen aan. Ze nemen niets voor lief en gaan aan de slag met de adviezen die ze krijgen.

Sabrina 👐 Website UX Audit

Sabrina
Fijne samenwerking, duidelijke afspraken en enthousiaste team!

Esther 👐 Korte animatie

Esther
Partin is een organisatie die zich inzet voor heel veel kleinere goede doelen. Het werken met Erik en Trudeke was erg prettig.