Online Marketing Higeoqjs Ie Unsplash
🌱 Help deze organisatie Of stel een vraag

Strategisch advies over Social Media

Organisatie in het kort

Stichting Medical Business

Om de zorg als geheel naar een hoger niveau te tillen, is het zaak dat zorg professionals verstand hebben van bestuur, financiën en organisatie. Stichting Medical Business biedt kennis en kunde op dit gebied aan zodat we samen zorgen voor betere zorg!

Lees meer

Impact thema’s

💛 Gezondheid en ziektebestrijding
💛 Educatie

Project details

⏱️

4-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de projectgrootte. Wanneer en hoeveel uur per week je hieraan werkt, is aan jou. Gemiddeld werken professionals 1 tot 2 uur per week aan een project.
🗓️

Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn, afhankelijk van jullie afspraken. Zolang het maar bij je agenda past. Onze organisaties weten dat je dit vrijwillig doet en vaak naast je baan erbij.
📍

Vanuit huis

🚀

We kunnen direct starten

apostrophe-beginning

Met een groter netwerk kunnen we ervoor zorgen dat toekomstige zorgprofessionals meer vaardigheden hebben, zodat we samen de zorguitdagingen van morgen aankunnen!

Fenne van den Broek

Fenne van den Broek

Stichting Medical Business

Projectomschrijving

Waarom we jou nodig hebben

Stichting Medical Business daagt een nieuwe generatie zorgprofessionals uit om niet alleen op de patiëntenzorg te focussen, maar ook de bestuurlijke, organisatorische en financiële kant van de zorg te omarmen. Samen kunnen we het Nederlandse zorgsysteem naar een hoger level tillen. Onze achterban groeit, maar we willen nog meer mensen bereiken via social media. Doe je mee?

Hier zijn we naar op zoek

 • Een beoordeling van onze huidige activiteiten.
 • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: content, kanalen, tone of voice en doelgroepen.
 • Een samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn met concrete next steps voor de uitvoer, in de vorm van een startplan.

Onze ervaring met soortgelijke projecten: Ik weet hier een beetje wat van af

🙋‍♂️ Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Een strateeg of Social Media specialist, die als sparringpartner kan helpen bepaalde Social Media thema's uit te diepen. Benodigd: ervaring met strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

 • Je hebt ervaring met het maken van strategische plannen, inclusief doelstellingen, positionering, doelgroep en kanalen.
 • Jouw inzichten en expertise zullen bijdragen aan het optimaliseren van onze online zichtbaarheid.
 • Jij vind het leuk om als sparringpartner te helpen met onze Social Media strategie en het bereiken van ons doel.
🌎 Social Media
🧭 Communicatie strategie

Dit hebben we al in huis

 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is.
 • Missie en visie.
 • Onze huidige Social Media kanalen.

Fenne van den Broek
Fenne van den Broek Anders
Stichting Medical Business
Stichting Medical Business

De missie van Stichting Medical Business.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

Stichting Medical Business zet zich in om jonge zorgprofessionals breder te scholen in bestuur, organisatie en financiën, overtuigd dat de samenwerking tussen medici en bedrijfsleven de zorg verbetert en efficiëntie verhoogt. Samen tillen we de zorg naar een hoger niveau, juist nu belangrijker dan ooit.

Lees meer

Professionals over Stichting Medical Business

Pleun 👐 Strategisch advies over Social Media

💛
rating-stars

"De samenwerking met Tim was erg fijn! Een samenwerking en resultaat waar we samen trots op kunnen zijn. De Social Media Strategie is afgerond, maar ik blijf Tim en Stiching Medical Business zeker volgen. "

Pleun