2d569465-888f-4820-b4a1-d15ffe8bd641
🌱 Help deze organisatie

Pitch deck

Profiel vrijwilliger

Een strategische (business) consultant die kan helpen met het samenstellen van een krachtig verwoord pitch deck. Benodigde skills: communicatief sterk (zowel verbaal als in schrift), en ervaring binnen business-gerelateerde zaken (zoals missie/visie, strategie, markt, USP’s, proposities, pitch presentaties, etc).

Ervaring met:

 • Pitch & Presentation

Organisatie in het kort

Let's break the shame heeft het doel om de mentale gezondheid in de maatschappij te bevorderen. Onze programma's, gericht op onder andere depressies en eetstoornissen, geven mensen meer controle over hun eigen mentale gezondheid.

 • Welzijn
 • Diversiteit en inclusiviteit
 • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stichting Let's Break the Shame

⏱️ 8-16 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw expertise kunnen we gerichte programma's gaan draaien binnen bedrijven en de algehele mentale gezondheid verbeteren.
Mae Zaal
Geschreven door Mae Zaal van Stichting Let's Break the Shame

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We stoeien al een tijdje met het probleem om organisaties te overtuigen dat ze moeten investeren in de mentale gezondheid van zowel hun werknemers als jongeren. Hierbij maken we onderscheid tussen twee zaken: donaties en programma's voor werknemers binnen een bedrijf. Daarom zouden we graag een sterker pitch deck willen. Denk je met ons mee?

Wat hebben we nodig?

 • Strategisch overleg over huidige doelstellingen, activiteiten, doelgroepen en toekomstplannen en doel van pitch document.
 • Hulp met het sterker articuleren van onze activiteiten, doelen en/of propositie.
 • Een goed geschreven en toegankelijk verhaal in de vorm van een pitch presentatie, opgeleverd in een presentatie document (zoals Powerpoint, Keynote of Google Sheets).

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Doelgroep voor wie het pitch deck bestemd is.
 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is en dit project prioriteit geeft.
 • Missie, visie en waarden.
 • Informatie over de markt, doelgroep en het competitieve landschap.
 • Feedback van organisaties waar mee in contact zijn geweest.
Mae Zaal
Mae Zaal Directeur

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Let's Break the Shame
Stichting Let's Break the Shame

De missie van Stichting Let's Break the Shame.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Veel mensen in de maatschappij kampen met mentale problemen die niet altijd makkelijk bespreekbaar zijn of onderkend worden. Daar wil stichting Let's break the shame verandering in brengen. De stichting organiseert thema-evenementen, biedt educatie en bedrijfsprogramma's aan en lanceert online campagnes om de mentale gezondheid in de maatschappij te bevorderen.

Lees meer

Professionals over Stichting Let's Break the Shame

Lorin 👐 Flexibele copywriting ondersteuning

Lorin
Samen met Mae heb ik ervoor kunnen zorgen dat de website nu mooie teksten heeft. Voor mij was het een super samenwerking. Mae was vriendelijk, reageerde snel en had een open maar professionele houding. Zo dankbaar dat ik mee mocht helpen aan een project voor deze prachtige stichting! Ik ben benieuwd wat voor goeds zij in de toekomst nog allemaal gaan doen.

Johan 👐 Inhoudelijke check op fondsaanvraag

Johan
Het was fijn samenwerken met stichting Let’s Break the Shame vanwege het enthousiasme en de betrokkenheid. De stichting heeft natuurlijk ook een mooie missie.