Kelly Sikkema Xx2wtblr3r8 Unsplash
🌱 Help deze organisatie

Boekhoudsysteem implementeren

Profiel vrijwilliger

Een finance professionals die eerdere ervaring heeft met het implementeren van een boekhoudsystemen. In staat de wensen goed in kaart te brengen en een passend boeksysteem te selecteren/implementeren.

Ervaring met:

  • Financiële administratie

Organisatie in het kort

Let's break the shame heeft het doel om de mentale gezondheid in de maatschappij te bevorderen. Onze programma's, gericht op onder andere depressies en eetstoornissen, geven mensen meer controle over hun eigen mentale gezondheid.

  • Welzijn
  • Diversiteit en inclusiviteit
  • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stichting Let's Break the Shame

⏱️ 15-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Met jouw expertise kunnen we onze financiële zaken in een beter overzicht zien, waardoor we gerichter onze projecten kunnen draaien.
Mae Zaal
Geschreven door Mae Zaal van Stichting Let's Break the Shame

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij zijn als kleine stichting hard gegroeid en hebben nu behoefte aan een goed boekhoudingssysteem, maar we hebben hier niet de expertise voor in huis om dit goed te implementeren. Kun jij met ons meedenken welk systeem geschikt is en deze voor ons implementeren?

Wat hebben we nodig?

  • Audit van de bestaande systemen en processen, denk systeem van huidige boekhoudsysteem, facturatie, bonnen administratie etc.
  • Aanbeveling voor procesverbeteringen en software (indien nodig).
  • Het implementeren van het nieuwe boekhoudsysteem passend bij onze grootte en wensen.
  • Training en richtlijnen voor het beheren van het systeem en het genereren van basisrapporten.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Teamlid dat verantwoordelijk is voor de boekhouding van de organisatie met toegang tot financiële gegevens of de persoon die verantwoordelijk is voor de boekhouding.
Mae Zaal
Mae Zaal Directeur

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Let's Break the Shame
Stichting Let's Break the Shame

De missie van Stichting Let's Break the Shame.

🙂Welzijn
🌿 Groeiende fase
📍Amsterdam

Veel mensen in de maatschappij kampen met mentale problemen die niet altijd makkelijk bespreekbaar zijn of onderkend worden. Daar wil stichting Let's break the shame verandering in brengen. De stichting organiseert thema-evenementen, biedt educatie en bedrijfsprogramma's aan en lanceert online campagnes om de mentale gezondheid in de maatschappij te bevorderen.

Lees meer

Professionals over Stichting Let's Break the Shame

Lorin 👐 Flexibele copywriting ondersteuning

Lorin
Samen met Mae heb ik ervoor kunnen zorgen dat de website nu mooie teksten heeft. Voor mij was het een super samenwerking. Mae was vriendelijk, reageerde snel en had een open maar professionele houding. Zo dankbaar dat ik mee mocht helpen aan een project voor deze prachtige stichting! Ik ben benieuwd wat voor goeds zij in de toekomst nog allemaal gaan doen.

Johan 👐 Inhoudelijke check op fondsaanvraag

Johan
Het was fijn samenwerken met stichting Let’s Break the Shame vanwege het enthousiasme en de betrokkenheid. De stichting heeft natuurlijk ook een mooie missie.