Arteum Ro Zyu6p9 Glic Unsplash

UX design

Profiel vrijwilliger

Een User Experience Designer die de belangrijkste user flows van een digitaal product (website of app) kan uitdenken, en die ideeën kan overbrengen in heldere UX designs. Benodigd: ervaring met het creëren/verbeteren van digitale producten zoals websites, apps of platformen.

Ervaring met:

  • UX

Organisatie in het kort

Jong RES normaliseert en inspireert verandering richting ons toekomstigbestendige energiesysteem. Een wereld waar jongeren actief meepraten over hun toekomst: daar gaan wij voor!

  • Duurzaamheid, natuur en milieu
  • Educatie

Project details

💒 Stichting Jonge Klimaatbeweging

⏱️ 8-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Door de kracht van onze website te vergroten help je een snelgroeiende jongerenorganisatie haar impact op de energietransitie te vergroten en de transitie naar duurzame energie te versnellen!
Justus van Peer
Geschreven door Justus van Peer van Stichting Jonge Klimaatbeweging

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We zijn een jongerenorganisatie die hoofdzakelijk online opereert. Onze huidige website(structuur) biedt nog veel ruimte om jongeren, geïnteresseerden en belanghebbenden snel naar de juiste plek te leiden, goed te informeren en aan ons te binden. Jouw UX-design gaat ons enorm helpen in het ontwerpen van een nieuwe en effectievere website en daarmee dragen we samen bij aan de energietransitie!

Wat hebben we nodig?

  • Het in kaart brengen van knelpunten binnen onze User Experience en het uitdenken van belangrijkste user flows.
  • Een opgeleverd UX design van het digitale product.
  • Een UX design wat past bij de verschillende beoogde gebruikersgroepen van onze website.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Doelgroepomschrijving.
  • De belangrijkste doelen die wij gebruikers willen laten volbrengen met het digitale product.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Jonge Klimaatbeweging
Stichting Jonge Klimaatbeweging

De missie van Stichting Jonge Klimaatbeweging.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Utrecht

Jong RES Nederland zet zich in om de stem van de toekomst mee te laten klinken in de Regionale Energiestrategieën (RES). Deze strategieën bepalen hoe de energietransitie tot en met 2030 in elke gemeente uitgevoerd gaat worden. Hoe worden onze woningen verwarmd, waar wordt energie opgewekt en hoe gaat dat gebeuren?

Jongeren en jong werkenden hebben belang bij toekomstbestendige RESsen, het gaat immers om hun leefomgeving en hun energievoorziening. Ook gaat het overgrote deel van de energietransitie in hun werkende levens plaatsvinden. Daarom is het niet meer dan logisch dat jongeren en jong werkenden mee kunnen praten. De keuzes van vandaag bepalen immers de wereld van morgen!

Lees meer