48a7cc59-a192-4937-895c-4ef93df6f42e

Call: Communicatie specialist

Profiel vrijwilliger

Een communicatie specialist die ervaring heeft met het onderwerp van de call (zie hieronder).

Ervaring met:

  • Communicatie

Organisatie in het kort

Jong RES normaliseert en inspireert verandering richting ons toekomstigbestendige energiesysteem. Een wereld waar jongeren actief meepraten over hun toekomst: daar gaan wij voor!

  • Duurzaamheid, natuur en milieu
  • Educatie

Project details

💒 Stichting Jonge Klimaatbeweging

⏱️ 1 uur call

🏁 We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

De call

De vraag

Wij lopen tegen een communicatiechallenge aan in het onder de aandacht brengen van een belangrijke vacature voor ons en willen graag de meest kansrijke communicatie-opties structureren.

Extra achtergrondinformatie

Wij zijn een jongerenorganisatie die de belangen van jongeren in de regionale energietransitie een stem geeft. Alleen zijn we onze stem - in de vorm van een bestuurslid die gestructureerd aandacht geeft aan de communicatie - helaas kwijt :'(. Om zo snel mogelijk weer onze stem terug te vinden zijn we opzoek naar advies om dit zo goed en snel mogelijk te doen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Jonge Klimaatbeweging
Stichting Jonge Klimaatbeweging

De missie van Stichting Jonge Klimaatbeweging.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌿 Groeiende fase
📍Utrecht

Jong RES Nederland zet zich in om de stem van de toekomst mee te laten klinken in de Regionale Energiestrategieën (RES). Deze strategieën bepalen hoe de energietransitie tot en met 2030 in elke gemeente uitgevoerd gaat worden. Hoe worden onze woningen verwarmd, waar wordt energie opgewekt en hoe gaat dat gebeuren?

Jongeren en jong werkenden hebben belang bij toekomstbestendige RESsen, het gaat immers om hun leefomgeving en hun energievoorziening. Ook gaat het overgrote deel van de energietransitie in hun werkende levens plaatsvinden. Daarom is het niet meer dan logisch dat jongeren en jong werkenden mee kunnen praten. De keuzes van vandaag bepalen immers de wereld van morgen!

Lees meer