07e330c7-0505-49fe-aeb2-e998dab8cb91
🌱 Ik wil helpen

Video uitleg patiëntenorganisatie

Profiel vrijwilliger

Een cameraman/vrouw die een bedrijfsfilmpje kan maken en editen. Benodigd: eigen camera apparatuur. Pre: iemand die mee kan denken met het (creatieve) script.

Ervaring met:

 • Editen

Organisatie in het kort

Bloed- of lymfeklierkanker zet je leven op z’n kop. Hematon staat voor meer genezing en een betere kwaliteit van leven, want iedereen heeft recht op de beste zorg, informatie en ondersteuning. Wij vertegenwoordigen hen want goed geïnformeerde patiënten leven langer.

 • Gezondheid en ziektebestrijding
 • Welzijn
 • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Stichting Hematon

⏱️ 15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 Starten binnen één maand

Als vrijwilligersorganisatie goed communiceren en contact maken met zorgprofessionals; daarvoor hebben wij echt professioneel beeldmateriaal nodig!
José Leeuwenkamp
Geschreven door José Leeuwenkamp van Stichting Hematon

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Vrijwilligers van Hematon geven door het hele land gastlessen aan zorgprofessionals. Dat doen ze allemaal op hun eigen bevlogen manier. We willen dat er een video is die ze allemaal kunnen gebruiken, om ons werk voor mensen met bloed- en lymfklierkanker duidelijker uit te leggen. Professioneel, maar ook menselijk en warm. Kun jij ons daarmee helpen?

Wat hebben we nodig?

 • Een video voor verpleegkundigen en andere zorg professionals over de zorg die wij als kankerpatiënten organisatie voor mensen met bloed- en lymfklierkanker bieden.
 • Een video edit van deze beelden, teruggebracht naar 1 tot 3 minuten, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website, in een powerpoint presentatie en/of social media).
 • Het vastleggen van korte interviews.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Doelgroep die we willen bereiken: verpleegkundigen en andere zorg professionals
 • Locatie waar we de video kunnen schieten: in overleg, wij zitten zelf in Utrecht. Datum in overleg
 • Een interviewer die vragen stelt aan de relevante personen voor in de video.
 • Video wordt in verschillende ziekenhuizen getoond tijdens gastlessen.
José Leeuwenkamp
José Leeuwenkamp Marketing & Communicatie

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Hematon
Stichting Hematon

De missie van Stichting Hematon.

👩‍⚕️Gezondheid en ziektebestrijding
💒 Gevestigde organisatie
📍Utrecht

Bloedkanker of lymfeklierkanker zet je leven op z’n kop. De diagnose, behandelingen en de tijd erna roepen bij zowel patiënten als hun omgeving veel vragen op. Wat is eigenlijk lymfoom, myeloom of leukemie? Wat betekent het om een stamceltransplantatie te krijgen?

Met behulp van 170 vrijwilligers, waarvan de meesten (ex-)patiënt, probeert Hematon patiënten en hun omgeving zo goed mogelijk te helpen bij het beantwoorden van deze vragen. Zo kunnen de 70.000 mensen met deze vorm van kanker zo snel mogelijk weer hun leven op de rit krijgen en hopelijk, de ziekte overwinnen. Ook komen we op voor hun belangen en is er de mogelijkheid voor lotgenotencontact.

Lees meer

Professionals over Stichting Hematon

Jos 👐 Gezocht: Journalist/Beeldrechercheur

Jos
het allemaal gedreven professionals zijn.

Amy 👐 Advies over Social Media

Amy
Stichting Hematon is een patiëntenorganisatie voor bloed- en lymfekanker, die bestaat uit veel verschillende zeer bevlogen vrijwilligers. Tijdens de social media brainstorm met ongeveer 8 deelneemster kon ik dan ook volop input verzamelen - een ideaal vertrekpunt voor de uitwerking van de strategie. Daarnaast was het contact met de hele club, met José in het bijzonder, erg warm en hartelijk. Fijne mensen die zich inzetten voor een geweldig goed doel.