5238c767-27c0-4f0a-af1a-f8ca7b507533

UX audit & UX advies

Profiel vrijwilliger

Een ervaren User Experience Designer die onze website kan evalueren op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, in de vorm van een expert review. Daarnaast kan dienen als sparringspartner. Benodigd: ervaring met het verbeteren van digitale producten zoals websites, apps of platformen.

Ervaring met:

 • UX

Organisatie in het kort

DuKo inspireert mensen om slim en duurzaam te shoppen. Dankzij de deelnemende partners die voornamelijk kleine, lokale winkeliers zijn creëren wij impact op zowel sociaal- als milieugebied!

 • Duurzaamheid, natuur en milieu

Project details

💒 Stichting DuKo Student

⏱️ 10-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Jij helpt ons verhaal, doelen en dromen vertalen naar een digitaal product, waarmee onze gebruikers een tool hebben om hun consumptiepatroon te helpen verduurzamen!
Keiko Chavers
Geschreven door Keiko Chavers van Stichting DuKo Student

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Wij missen de expertise om te ontwerpen wat wij denken nodig te hebben. Wij willen onze dienst beschikbaar stellen voor onze gebruikers. We hadden voorheen een responsive website, met een app (niet native), we willen ontdekken of wij onze dienst op een andere wijze kunnen leveren. Wegens de beperkte middelen en kennis die onze organisatie op dit moment heeft, is het zoeken naar geschikte digitale producten. Daarnaast werken we aan een nieuwe website waar we wireframes voor hebben. Hier zouden we ook praktische verbeterpunten voor willen. Wij hebben jou nodig!

Wat hebben we nodig?

 • Knelpunten binnen onze User Experience, helder in kaart gebracht.
 • Een advies met praktische verbeterpunten waarmee wij het digitale product naar een hoger niveau kunnen tillen (bijvoorbeeld met voorbeelden van best practices of een actielijst in volgorde van urgentie).
 • Graag meekijken en advies in de huidige beschikbare digitale producten die passen bij onze organisatie met relatief beperkte middelen.
 • Advies over onze nieuwe website waar we momenteel wireframes van hebben.
 • Een adviesdocument waarin het bovenstaande samenkomt, wat wij intern kunnen gebruiken als leidraad.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Doelgroepomschrijving.
 • De belangrijkste doelen die wij gebruikers willen laten volbrengen met het digitale product.
 • Je zult samenwerken met een junior UX-er en een junior webdeveloper.
 • Wij werken op dit moment aan het verfijnen van onze missie en visie, met dank aan een professional via de Nieuwe Gevers
 • Partners waarmee we samenwerken, duurzame partijen waarbij gebruikers korting krijgen
 • Wireframes van onze nieuwe website.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting DuKo Student
Stichting DuKo Student

De missie van Stichting DuKo Student.

🌱Duurzaamheid, natuur en milieu
🌱 Start-up fase
📍Utrecht

DuKo is een stichting die graag mensen wil inspireren om slim en duurzaam te shoppen. Wij geloven een bijdrage te kunnen leveren aan het beschermen van onze planeet door onze consumptiepatroon te veranderen. Hierdoor kunnen we met onze community een minder negatieve footprint achterlaten. We willen duurzaam en lokaal shoppen promoten in het algemeen en jongeren een korting bieden bij partners.

Lees meer