Cx Insight Yloghyfd7e8 Unsplash
🌱 Help deze organisatie

Strategisch advies Commerciële markt

Profiel vrijwilliger

Een strategische business developer, die als facilitator of sparringpartner kan helpen bepaalde (strategische) zakelijke propositie thema’s uit te diepen t.b.v. het ophalen van funding. Benodigd: ervaring met funding en strategische zaken als doelstellingen, positionering, doelgroep, boodschap, kanalen, etc.

Ervaring met:

 • Sales
 • Business Strategy
 • Pitch & Presentation

Organisatie in het kort

Voor veel mensen wordt het bemoeilijkt om te bewijzen wat ze kunnen door de wirwar aan digitale systemen. Wij ontwikkelen daarom samen met andere organisaties een innovatieve, centrale digitale rugzak voor een leven lang leren.

 • Educatie
 • Innovatie

Project details

💒 Stichting BlockChange.EU

⏱️ 6-10 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen direct starten

Hoe krijgen we het onderwijs en de arbeidsmarkt in beweging met een digitale rugzak voor een leven lang leren? Jij weet dat en helpt ons een stap verder!
Wim Pelgrim
Geschreven door Wim Pelgrim van Stichting BlockChange.EU

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

De wirwar aan systemen, inlogmethoden, dataopslag en werkwijzen maakt het voor mensen moeilijk om hun levenservaring met zich mee te nemen. Wij brengen hier een fundamentele verandering in door een digitale rugzak te ontwikkelen. We zien enorme kansen in de markt, maar het lukt ons niet goed om de startfinanciering te vinden of een verdienmodel te ontwikkelen. Graag gaan wij daarover het gesprek aan met jou als expert.

Wat hebben we nodig?

 • 2 tot 4 één-uur strategiesessies waarin we een aantal onderwerpen kunnen bespreken als: doelstellingen, doelgroepen, zakelijke propositie, marketing/promotie plan, funnel, advies voor ondersteunende materialen.
 • Een geschreven samenvatting van de onderwerpen die besproken zijn.
 • Een startplan met adviezen en concrete next steps.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Intern contactpersoon die inhoudelijk betrokken is en dit project prioriteit en draagvlak geeft.
 • Interne organisatie informatie (denk aan financiën, programma informatie, operatie en marketing activiteiten).
 • De doelen/challenges die we hebben.
 • Kansen in de markt, die we zelf zien.
 • Missie en visie.
Wim Pelgrim
Wim Pelgrim Directeur

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting BlockChange.EU
Stichting BlockChange.EU

De missie van Stichting BlockChange.EU.

📚Educatie
🌱 Start-up fase
📍's-Hertogenbosch

De wirwar aan systemen, inlogmethoden, dataopslag en werkwijzen maakt het voor mensen moeilijk om hun levenservaring met zich mee te nemen en om te bewijzen wat ze kunnen bij werkgevers. Zoals bijvoorbeeld een vluchteling die op de arbeidsmarkt wil treden, maar zijn diploma is verloren. Deze manier van werken kost de samenleving veel tijd, frustratie en geld. Als we het digitale landschap goed inrichten kunnen we de helft van de frustraties reduceren. Stichting BlockChange heeft ten doel het stimuleren van het gebruik van decentrale technologie om rijke onderwijsgegevens tastbaar, bruikbaar en uitwisselbaar te maken waardoor een leven lang leren, ook in data mogelijk wordt. Uiteindelijk wil de stichting toewerken naar één digitale rugzak voor elke Nederlander.

Lees meer