6d0d6dda-6d55-4a09-a819-fdb5fc4ed966 (1)
🌱 Help deze organisatie

Boekhoudsysteem implementeren

Profiel vrijwilliger

Een finance professionals die eerdere ervaring heeft met het implementeren van een boekhoudsystemen. In staat de wensen goed in kaart te brengen en een passend boeksysteem te selecteren/implementeren.

Ervaring met:

 • Financiële administratie

Organisatie in het kort

Met onze projecten dringen we zwerfafval en ontbossing terug in Ghana. We ondersteunen vrouwenemancipatie, creëren werkplekken voor mensen met een beperking en geven jongeren een kans om aan hun toekomst te werken.

 • Ontwikkelingshulp
 • Duurzaamheid, natuur en milieu
 • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Stichting Adwuma Ye

⏱️ 15-30 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen direct starten

We werken hard aan het zelfstandig kunnen werken in Ghana. Het opzetten en bijhouden van een professioneel boekhoudprogramma draagt daar aan bij en helpt ons om steeds minder afhankelijk te zijn.
Ellen Seldenthuis
Geschreven door Ellen Seldenthuis van Stichting Adwuma Ye

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We stappen over van een Excel administratie naar een VISMA boekhoudprogramma. Wij hebben daar nog nooit eerder mee gewerkt en vragen hulp bij het opzetten hiervan. Het is een uitdaging om te professionaliseren en ik kijk er naar uit om ook de administratie te delen met mijn Ghanese collega zodat we weer een stap dichter bij zelfstandigheid komen.

Wat hebben we nodig?

 • Audit van de bestaande systemen en processen, denk systeem van huidge boekhoudsysteem, facturatie, bonnenadministratie etc.
 • Aanbeveling voor procesverbeteringen en software (indien nodig).
 • Het implementeren van het nieuwe boekhoudsysteem passend bij onze grootte en wensen.
 • Training en richtlijnen voor het beheren van het systeem en het genereren van basisrapporten.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Teamlid dat verantwoordelijk is voor de boekhouding van de organisatie met toegang tot financiële gegevens of de persoon die verantwoordelijk is voor de boekhouding.
 • Huidig systeem dat kan worden gedeeld met vrijwilliger.
 • Aangezien ik dit samen wil gaan doen met een Ghanese collega is het spreken en werken in het Engels een must.
Ellen Seldenthuis
Ellen Seldenthuis Oprichter

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stichting Adwuma Ye
Stichting Adwuma Ye

De missie van Stichting Adwuma Ye.

🌏Ontwikkelingshulp
🌳 Impact scale-up fase
📍Doetinchem

Duurzaamheid, klimaatverandering, vrouwenemancipatie en inclusiviteit zijn grote begrippen die men vaak doorschuift naar de regering. Er wordt nog te vaak alleen over gepraat maar acties ontbreken. Wij dragen voorbeelden aan waarmee je in het dagelijks leven zelf iets kunt doen om je steentje bij te dragen aan een duurzame samenleving waarin vrouwen, jongeren en mensen met een beperking volledig meedraaien.

Lees meer

Professionals over Stichting Adwuma Ye

Hans 👐 Call: Advies over boekhouding

Hans
Ellen was super gemotiveerd en stond open voor verschillende opties die ik haar aanbood. Ik hoop dat ik de stichting verder heb kunnen helpen.

Esther 👐 Marketing Coach

Esther
Ellen van stichting Adwuma communiceert duidelijk, weet wat ze wil en is enorm enthousiast. De Stichting Adwuma heeft in de afgelopen 20 jaar al heel veel mooie dingen bereikt.

Ellouise 👐 Missie, visie en waarden formuleren

Ellouise
De samenwerking met Ellen was geweldig. Inspirerende verhalen en vol energie. Ik keek altijd uit naar onze belletjes. Ellen communiceert duidelijk en staat open voor nieuwe ideeen. Heel leuk en leerzaam om dit project samen te doen!

Nick 👐 Photo editing

Nick
Geweldige samenwerking en erg leuk contact!

Janneke 👐 Korte animatie

Janneke
Het was superfijn om met Ellen samen te werken. Ze reageert snel, geeft goede feedback en helpt je als je hulp nodig hebt. Sowieso is Ellen een van de meest positieve mensen die ik ooit heb ontmoet.

Martijn 👐 Creative coach

Martijn
Wat een organisatie met een bijzonder en oprecht verhaal. Het was inspirerend mee te denken hoe dit nog krachtiger overgebracht kan worden!