71f0d870-0186-46b8-be84-14a43614132a

Kaart design

Profiel vrijwilliger

Een grafisch designer die een design kan maken voor een kaart voor in print en/of online. Pre: iemand die mee kan denken over de content, ervaring met bestanden druk klaar opleveren.

Ervaring met:

 • Grafisch Design
 • Illustratie

Organisatie in het kort

‘Hoe gaat het met je?’, is altijd goed bedoeld. In een medisch of emotioneel traject kan het belastend zijn om keer op keer hetzelfde verhaal te vertellen. Wij maken daarom het leven van deze mensen, en dat van hun netwerk, lichter door te helpen bij eenvoudige en open communicatie met onze app Stamps.

 • Welzijn
 • Gezondheid en ziektebestrijding

Project details

💒 Stamps

⏱️ 10-20 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Enkel vanuit huis

🏁 We kunnen direct starten

Het is zo mooi om een kaart te krijgen als het even tegen zit. Wil jij helpen om passende, eigentijdse ansichtkaarten te maken?
Pien de Ruig
Geschreven door Pien de Ruig van Stamps

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

In onze app Stamps kun je kaartje versturen naar mensen op een emotionele reis, zoals ziekte (kanker, ALS, long covid) maar ook als iemand heel veel wilt afvallen of zwangerschap wil delen. We maken gebruik van zelf ontworpen kaartjes. Kaartjes die net wat persoonlijker, leuker, aansprekender zijn. We willen graag meer kaartjes aanbieden en zoeken dus frisse, creatieve en passende ontwerpen.

Wat hebben we nodig?

 • Een creatief design voor een kaart dat zowel in print als online gebruikt kan worden.
 • Iemand die creatief mee kan denken over de visuele invulling.
 • Wanneer relevant: oplevering in benodigde format van de drukker (waarschijnlijk JPG, PNG, PDF .Ai of EPS).

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Content voor de invulling van de uiting(en).
 • Een globaal idee van wat we met de kaart / uitnodiging willen bereiken.
 • Doelgroepomschrijving.
 • Huisstijl (met elementen als logo, kleuren, lettertypes).
 • Je kunt op de website www.stamps-app.com de link vinden naar ons winkeltje bij Kaartje-2-go

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Stamps
Stamps

De missie van Stamps.

🙂Welzijn
🌱 Start-up fase
📍Utrecht

Het is voor naasten niet makkelijk om te vragen hoe het gaat als iemand ernstig ziek is. En voor iemand met minder energie niet makkelijk om iedereen op de hoogte te houden. Dit kan leiden tot verwaterde contacten of zelfs eenzaamheid. Wij willen mensen en hun naasten de verbindende kracht van openheid en emotionele steun laten ervaren tijdens medische of andere gezondheidstrajecten. Dat doen we met onze app Stamps, daar kan iemand op zijn of haar eigen manier en op een eigen moment opschrijven hoe het gaat en is iedereen op de hoogte. Zo hoeft niemand er alleen voor te staan.

Lees meer

Professionals over Stamps

Alain 👐 Flexibele Design ondersteuning

Alain
Behalve dat Stamps een app levert die heel bruikbaar is en voor veel positiviteit kan zorgen, is samenwerken met Pien en Tess een prettige ervaring gebleken. Zij zijn professioneel, inhoudelijk sterk, creatief en komen hun afspraken na.

Lars 👐 SEO Audit

Lars
Stamps staat op een punt in hun groei dat er grote stappen gemaakt kunnen worden. Dat - en hun missie - maakt het een hele leuke partij om te helpen!

Babs 👐 UX Audit

Babs
Het was een enorm fijne samenwerking, het contact verliep soepel en de eigenaars hebben een zichtbare passie voor hun werk.