e68cb8ed-75e9-4383-b249-baf07373b820
🌱 Ik wil helpen

Adverteren in Google met Google Grants

Profiel vrijwilliger

Een marketeer die, binnen de regels van Google Grants, een effectieve Ads campagne kan opzetten. Benodigd: bekend met de voorwaarden van Google Grants.

Ervaring met:

 • SEA

Organisatie in het kort

Gezinnen die veel problemen tegelijk hebben, komen daar vaak moeilijk uit. Door de steun van onze lieve, betrokken vrijwilligers groeien de kwetsbare kinderen uit deze gezinnen gezond op waardoor ze meer kansen hebben in het leven.

 • Kind en gezin
 • Armoede
 • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Samen Oplopen

⏱️ 4-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-4 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 Starten binnen twee maanden

Met jouw expertise zijn we beter vindbaar voor gezinnen, vrijwilligers, gemeenten, en welzijnsorganisaties. Daardoor worden kwetsbare gezinnen én de kinderen die daarin wonen beter geholpen.
Linda Otterman
Geschreven door Linda Otterman van Samen Oplopen

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

We willen al heel lang google grants gebruiken, maar weten niet hoe we dit moeten aanpakken door een gebrek aan kennis. Onze website wordt nu vernieuwd en dit is een goed moment dit tóch te gaan doen. We willen namelijk veel meer bekendheid om nog veel meer kwetsbare gezinnen, kinderen en jongeren te kunnen steunen.

Wat hebben we nodig?

 • Een effectieve Ads-campagne (binnen de regels van Google Grants) met een maandelijks advertentietegoed van €10.000.
 • Training/advies over hoe we deze campagnes goed kunnen monitoren, om toekomstige Ads te kunnen verbeteren.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Een Google Ads account.
 • Een Google Analytics account.
 • Doelen van de campagne.
 • We hebben van Microsoft Office ooit toegang gekregen tot Google Grant omdat we een stichting met een ANBI zijn. Het is al 4 jaar geleden (denk ik) dus misschien moet dit vernieuwd worden?
 • We zijn ook lid van Techsoup via het programma van microsoft office voor ANBI’s.
Linda Otterman
Linda Otterman Directeur

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Samen Oplopen
Samen Oplopen

De missie van Samen Oplopen.

👪Kind en gezin
🌳 Impact scale-up fase
📍Zeist

Kinderen ontwikkelen zich niet goed als zij opgroeien in kwetsbare situaties. Bijvoorbeeld doordat ouders de samenleving niet begrijpen, gevlucht zijn, overbelast zijn of schulden hebben. Bij deze gezinnen wordt als snel professionele hulpverlening ingezet, terwijl ze graag een vriendschappelijke vorm van hulp hebben. 'Stevige' mede-inwoners lopen met hen op en steunen hen op allerlei gebieden, met begeleiding van een hulpverlener als coördinator. Een krachtige mix van informele en formele zorg.

Lees meer

Professionals over Samen Oplopen

Marjolein 👐 Impactvolle teksten voor jaarverslag

Marjolein
Samen Oplopen was de eerste stichting waar ik vrijwilligerswerk voor deed via de Nieuwe Gevers. En wat beviel dit meteen goed! Het contact met Linda was fijn, duidelijk en positief. Ik kreeg veel vertrouwen en vrijheid van haar in het werk dat ik deed. Daardoor heb in korte tijd veel verschillende aspecten van de stichting leren kennen. De jeugdzorgsector was voor mij een volledig nieuw domein en ik ben dankbaar dat ik alle ruimte heb gekregen om mij hierin te verdiepen. Het geeft mij vertrouwen om mijn expertise ook in voor mij onbekendere gebieden in te zetten. Samen Oplopen vervult al jaren ontzettend mooi werk en ik ben blij dat ik hier een heel klein steentje aan heb mogen dragen!