Jan Willem Van Braak B8QNAL5P0E Unsplash
🌱 Ik wil helpen

Video

Profiel vrijwilliger

Een cameraman/vrouw die een bedrijfsfilmpje kan maken en editen. Benodigd: eigen camera apparatuur. Pre: iemand die mee kan denken met het (creatieve) script.

Ervaring met:

 • Video

Organisatie in het kort

Rouwplek.nl biedt een community aan een vergeten groep rouwenden: broer en zus. We willen een plek zijn waar je troost vindt en kunt geven.

 • Welzijn
 • Gezondheid en ziektebestrijding
 • Slachtofferhulp

Project details

💒 Rouwplek.nl voor broer en zus

⏱️ 15-25 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Jouw filmische beelden passen perfect bij de sfeer van rouwplek.nl: sereen, rustig, vertrouwen, troost. De film heeft impact, en nodigt kijker uit om te delen in de community en daar verhaal te doen. Delen = helen.
Annelies Ribbink
Geschreven door Annelies Ribbink van Rouwplek.nl voor broer en zus

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Rouwplek.nl is een persoonlijke site/community. Het gaat om mensen die verdriet hebben over het overlijden van een broer of zus. Deze mensen wil ik verbinden, zodat ze troost kunnen vinden of bieden aan elkaar. Daarbij hoort een pure video, om te laten zien waarom ik deze community heb gestart (als 'ervaringsdeskundige'). Ik wil mezelf laten zien en eigen ervaring vertellen.

Wat hebben we nodig?

 • Een video waarin ik mijn verhaal vertel, welkomstboodschap inspreek, uitleg geef van community/rouwplek en uitnodig om lid te worden.
 • Edit van deze video teruggebracht naar 1 tot 3 minuten, die we kunnen gebruiken voor externe communicatie (zoals op de website en social media).
 • Video edit met een korte variant om ook voor social media te gebruiken.
 • Het werkbestand, zodat we in de toekomst aanpassingen kunnen doorvoeren.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Doelgroep die we willen bereiken.
 • Ik doe graag alles in overleg met jou en pas me aan naar jouw locatie etc!
 • Voorbeeld: zie https://www.youtube.com/watch?v=4Pn3y7S5FAw. Zo dramatisch hoeft het niet, maar hier zie je wat ik bedoel met 1 locatie, 1 persoon van diverse kanten gefilmd. Deze video heeft enorme impact door wat Billy Bob Thorton zegt. Zijn rake woorden. Zoiets wil ik ook, maar dan luchtiger qua sfeer. Gaat om aanbieden van troost, van hulp aan rouwende broer/zus.
Annelies Ribbink
Annelies Ribbink

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Rouwplek.nl voor broer en zus

De missie van Rouwplek.nl voor broer en zus.

🙂Welzijn
🌱 Start-up fase
📍Halle

(H)erkenning geven aan het gemis van een broer of zus. Broers en zussen worden vaak overgeslagen door de omgeving, omdat de aandacht uit gaat naar de partner van de overleden broer/zus, de kinderen, of de ouders wanneer die nog leven. Onbewust is er weinig oog voor het verdriet als achtergebleven broer of zus. Kijk maar eens wat er op de gemiddelde grafsteen staat. Geen broer of zus.

Lees meer