19559bf1-a635-413c-b5a9-737a586f3048
🌱 Ik wil helpen

Tijdelijk Social Media beheer

Profiel vrijwilliger

Een Social Media specialist die goed geschreven en aansprekende Social Media posts voor ons kan creëren, plaatsen en beheren. Benodigd: ervaring met het beheren van Social Media accounts voor organisaties.

Ervaring met:

 • Social Media

Organisatie in het kort

Rouwplek.nl biedt een community aan een vergeten groep rouwenden: broer en zus. We willen een plek zijn waar je troost vindt en kunt geven.

 • Welzijn
 • Gezondheid en ziektebestrijding
 • Slachtofferhulp

Project details

💒 Rouwplek.nl voor broer en zus

⏱️ 20-40 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 8-12 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Jouw mooie berichten op social media zijn betekenisvol voor rouwende broers en zussen. Jouw kennis van de kracht van beeld en woord leiden tot het lid worden van de community voor rouwende broer/zus.
Annelies Ribbink
Geschreven door Annelies Ribbink van Rouwplek.nl voor broer en zus

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Met rouwplek.nl voor broer en zus wil ik een min of meer vergeten groep mensen (rouwende broers en zussen) erkenning bieden en troost. In onze community kan iedereen met elkaar praten, foto's/tekst op de moodboard plaatsen, een in memorial aanmaken etc. Het zou geweldig zijn om jouw ondersteuning te krijgen bij het maken van mooie posts, zodat de rouwende broers en zussen naar de community gestuurd worden. Ook heb ik hulp nodig bij het werken in een meer consistente lijn met een herkenbare 'eigen stijl' in vormgeving.

Wat hebben we nodig?

 • Een plan/contentkalender, waarmee we onze posts (tekst en beschikbare foto’s) voor deze periode vooruit kunnen plannen.
 • Het bedenken en uitwerken van goed geschreven en aansprekende posts voor ons meest gebruikte Social Media kanaal.
 • Het posten en beheren van 10 tot 15 posts binnen een periode van 2 tot 4 maanden (tenzij anders afgesproken).
 • Je krijgt volledige toegang tot onze Social Media accounts om deze te beheren, binnen onze social media strategie.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Onze organisatie Social Media account(s)
 • Doelgroepomschrijving.
 • Accounts op Instagram die mij aanspreken: devente.rouwbegeleiding, manonvanderknaap.gedichten, ikrouw.be. Ik vertel je graag meer.
Annelies Ribbink
Annelies Ribbink

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Rouwplek.nl voor broer en zus

De missie van Rouwplek.nl voor broer en zus.

🙂Welzijn
🌱 Start-up fase
📍Halle

We willen iedereen erkenning geven voor het gemis van een broer of zus. Vaak wordt je overgeslagen door de omgeving, omdat de aandacht uit gaat naar de partner van je overleden broer/zus, naar de kinderen, of naar de ouders wanneer die nog leven. Onbewust is er weinig oog voor jouw verdriet als achtergebleven broer of zus. Kijk maar eens wat er op de gemiddelde grafsteen staat. Geen broer of zus. Wij bieden hen een community aan voor troost, steun erkenning en herkenning.

Lees meer