Kulli Kittus Kqfxvdhgcug Unsplash

Social Media post templates

Profiel vrijwilliger

Een grafisch designer die vanuit onze huisstijl een set van social media templates kan maken, die wij vervolgens zelf kunnen invullen om social media posts te maken.

Ervaring met:

 • Grafisch Design
 • Canva / Design tool
 • Logo & Huisstijl

Organisatie in het kort

Rouwplek.nl biedt een community aan een vergeten groep rouwenden: broer en zus. We willen een plek zijn waar je troost vindt en kunt geven.

 • Welzijn
 • Gezondheid en ziektebestrijding
 • Slachtofferhulp

Project details

💒 Rouwplek.nl voor broer en zus

⏱️ 4-12 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 2-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Een uitnodigende tijdlijn helpt aan het bouwen van een community voor rouwende broers en zussen! Wanneer de posts vertrouwen, rust en troost uitstralen kunnen we verbinding maken in de community.
Annelies Ribbink
Geschreven door Annelies Ribbink van Rouwplek.nl voor broer en zus

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Ik zoek voor Instagram en Facebook een aantal templates om een mooie, serene timeline te vullen. Met tekst, of met foto's. Ik kan zelf met Canva en Photoshop werken. Vind het nu lastig om iets te posten, omdat het rommelig is/niet in lijn met site. Dat houdt me tegen.. Bedoeling is via social kanalen bezoekers naar de community te sturen en bekendheid te geven, dus social media is heel belangrijk, maar ik kom niet op gang. Help jij mij?

Wat hebben we nodig?

 • Een korte uitleg over de tool die wij kunnen gebruiken (Zoals Canva, Figma, Miro, Photoshop etc.).
 • Een set aan kant-en-klare templates (met bijvoorbeeld filters, ons logo, typografie) die wij vervolgens makkelijk zelf kunnen inrichten.
 • Heb je ook strategische tips? Helemaal welkom natuurlijk! Maar een aantal templates is voor nu het belangrijkste.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Huisstijl (met elementen zoals logo, kleuren, lettertypes).
 • Voorbeelden van insta posts ter inspiratie: devente.rouwbegeleiding (illustraties, afgewisseld met foto en dame achter account), ikrouw.be, etherealgardenvenue - heel mooi, steeds dezelfde tinten! Mooie rustige uitstraling

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Rouwplek.nl voor broer en zus

De missie van Rouwplek.nl voor broer en zus.

🙂Welzijn
🌱 Start-up fase
📍Halle

(H)erkenning geven aan het gemis van een broer of zus. Broers en zussen worden vaak overgeslagen door de omgeving, omdat de aandacht uit gaat naar de partner van de overleden broer/zus, de kinderen, of de ouders wanneer die nog leven. Onbewust is er weinig oog voor het verdriet als achtergebleven broer of zus. Kijk maar eens wat er op de gemiddelde grafsteen staat. Geen broer of zus.

Lees meer