48c5efcb-f3c0-4bc6-a482-1e1e5e3aaf92
🌱 Ik wil helpen

SEO webteksten

Profiel vrijwilliger

Een copywriter die goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website kan schrijven. Benodigd: kennis van SEO en het schrijven van teksten die goed vindbaar zijn in Google.

Ervaring met:

  • Copywriting

Organisatie in het kort

Rouwplek.nl biedt een community aan een vergeten groep rouwenden: broer en zus. We willen een plek zijn waar je troost vindt en kunt geven.

  • Welzijn
  • Gezondheid en ziektebestrijding
  • Slachtofferhulp

Project details

💒 Rouwplek.nl voor broer en zus

⏱️ 12-24 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-5 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Door jouw teksten wordt Rouwplek.nl goed gevonden en kunnen we rouwende broers en zussen met elkaar verbinden! Delen = helen. Dat kan alleen wanneer men elkaar vindt en weet: zij voelen hetzelfde!
Annelies Ribbink
Geschreven door Annelies Ribbink van Rouwplek.nl voor broer en zus

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Ik zie een kans om maatschappelijk bewustzijn te creëren voor rouwende broers en zussen. Via artikelen, opiniestukken, persberichten, maar vooral ook SEO. Hiermee wil ik een stuk erkenning bieden aan deze broers/zussen. Daarnaast wil ik graag verbinding brengen tussen de broers/zussen via de site en community. Hiervoor moet Rouwplek heel goed gevonden kunnen worden. Help jij mee aan deze missie?

Wat hebben we nodig?

  • Goed geschreven en aansprekende teksten voor onze website (SEO-proof), die in lijn staan met onze merkidentiteit en communicatie-doelstellingen.
  • Over onderwerpen zoals: bevestigen van de pijn van rouwende broers/zussen, uitleggen wat rouwproces is, tips geven, wat is rouwen om een broer of zus, ect.

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

  • Onze huidige website.
  • Missie en visie document.
  • Doelgroepomschrijving.
  • Globale content richting(en).
Annelies Ribbink
Annelies Ribbink

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Rouwplek.nl voor broer en zus

De missie van Rouwplek.nl voor broer en zus.

🙂Welzijn
🌱 Start-up fase
📍Halle

(H)erkenning geven aan het gemis van een broer of zus. Broers en zussen worden vaak overgeslagen door de omgeving, omdat de aandacht uit gaat naar de partner van de overleden broer/zus, de kinderen, of de ouders wanneer die nog leven. Onbewust is er weinig oog voor het verdriet als achtergebleven broer of zus. Kijk maar eens wat er op de gemiddelde grafsteen staat. Geen broer of zus.

Lees meer