3a4ea4b2-c638-4443-96be-35c93f7d29b8

Logo

Profiel vrijwilliger

Een grafisch designer die een logo kan ontwerpen dat goed aansluit bij de missie, visie en waarden van een organisatie, te gebruiken in print en/of online. Pre: een portfolio met soortgelijke projecten (logo’s en huisstijlen).

Ervaring met:

 • Grafisch Design
 • Illustratie
 • Logo & Huisstijl

Organisatie in het kort

Rouwplek.nl biedt een community aan een vergeten groep rouwenden: broer en zus. We willen een plek zijn waar je troost vindt en kunt geven.

 • Welzijn
 • Gezondheid en ziektebestrijding
 • Slachtofferhulp

Project details

💒 Rouwplek.nl voor broer en zus

⏱️ 16-32 uur in totaal

info-icon-hours
Dit is een indicatie van de project grootte. Wanneer en hoeveel uur per week is helemaal aan jou. Gemiddeld werken professionals 2 tot 4 uur per week aan een project.

🗓️ Verspreid over 3-6 weken

info-icon-weeks
De exacte duur kan korter of langer zijn o.b.v. wat jullie onderling afspreken, zodat het past bij jouw agenda. Organisaties weten dat professionals dit naast hun baan erbij doen.

💻 Op locatie en/of vanaf huis

🏁 We kunnen direct starten

Jouw logo laat het concept van Rouwopjebord uitgroeien tot hele waardevolle verbinding . We kunnen direct aan tafel aanschuiven en elkaar zien, horen, helpen, steunen. Laagdrempelig, met veel impact!
Annelies Ribbink
Geschreven door Annelies Ribbink van Rouwplek.nl voor broer en zus

Project­omschrijving

Waarom we dit project starten?

Vanuit de community van Rouwplek.nl - voor rouwende broers en zussen - organiseer ik vanaf februari live ontmoetingen met broers en zussen. Dit initiatief heet Rouwopjebord. Wat gaan we doen? Samen eten verbindt; dus samen koken, samen eten en mooie gesprekken voeren aan tafel. Sowieso is dit logo bedoeld voor de site, uitn. uitnodigingen etc, maar mogelijk komt er ook bijv. een schort of servies.

Wat hebben we nodig?

 • Een professioneel logo dat in lijn ligt met onze merkidentiteit, kant-en-klaar opgeleverd zodat we het direct kunnen inzetten.
 • Een verfrissing van de algemene huisstijl (lettertypes, kleuren, stijlelementen).
 • een logo - kant en klaar opgeleverd - dat digitaal te gebruiken op bijvoorbeeld een website, of een geprinte flyer. Maar ook later op stof of keramiek goed uitkomt :).

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Wat hebben we al?

 • Missie en visie.
 • Doelgroepomschrijving.
 • Voorbeelden van logo’s en huisstijlen die we mooi vinden.
 • Zie bijv. https://www.plint.nl/poeten-aan-tafel/ (niet vanwege het logo maar vanwege de bedrukte borden en bekers. Mooie stijl (licht, lettertype)
 • Het zou fantastisch zijn als rouw/verbinding/broer en zus/koken samenkomt in het logo, maar is geen absoluut vereiste, want wel heel veel om te bundelen.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Rouwplek.nl voor broer en zus

De missie van Rouwplek.nl voor broer en zus.

🙂Welzijn
🌱 Start-up fase
📍Halle

(H)erkenning geven aan het gemis van een broer of zus. Broers en zussen worden vaak overgeslagen door de omgeving, omdat de aandacht uit gaat naar de partner van de overleden broer/zus, de kinderen, of de ouders wanneer die nog leven. Onbewust is er weinig oog voor het verdriet als achtergebleven broer of zus. Kijk maar eens wat er op de gemiddelde grafsteen staat. Geen broer of zus.

Lees meer

Professionals over Rouwplek.nl voor broer en zus

Roeland 👐 Strategisch Communicatie advies

Roeland
De positieve omgang met Annelies en de betrokkenheid die je voelt van haar bij het onderwerp gaf mij het gevoel dat ik onderdeel was van een mooi en belangrijk project. Een persoonlijk project ook, waar het voor mij een eer was om een bijdrage aan te kunnen leveren. Op strategisch gebied over communicatie praten is altijd lastig en minder concreet. Maar heb wel het gevoel dat ik Annelies weer een stap verder heb kunnen brengen in het verhaal van Rouwplek.