62a2985c-f926-4976-918d-4d315352dd45
🌱 Ik wil helpen

Workshop SEO & SEA

Profiel vrijwilliger

Een online marketeer die zijn of haar kennis van SEO/SEA kan overbrengen in een workshop of presentatie vorm. Pre: ervaring met het faciliteren van workshops en/of presenteren voor groepen.

Ervaring met:

  • Online marketing

Organisatie in het kort

Met onze unieke speelprogramma’s dragen we bij aan de gezonde ontwikkeling van een kind. Spelen is namelijk zoveel meer dan plezier maken. Het biedt mogelijkheden om houvast te vinden op plekken met weinig toekomstperspectief en haalt de kracht in kinderen naar boven.

  • Sport en recreatie
  • Educatie
  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Right To Play

⏱️ 3-5 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 1-2 weken

💻 In een videocall of op locatie (geen voorkeur).

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak.

Jouw SEO/SEA kennis kan ons helpen onze website en campagnes effectiever in te zetten, zodat we meer donaties binnen krijgen.
Sanne de Ruyter
Geschreven door Sanne de Ruyter van Right To Play

Project­omschrijving

Ons huidige kennisniveau.

Op dit moment hebben we weinig tot geen kennis van SEO op onze website. We weten bijvoorbeeld wel waar we dit kunnen invoeren in CMS. Maar niet hoe of wat de beste manier is om dat te doen en hoe we beter vindbaar kunnen worden in Google. Daarnaast zien we een kans om onze Ads campagnes ook beter in te richten, maar hebben niet de expertise om juiste keuzes te maken.

De inhoud van de sessie.

  • Wat zijn de basisbeginselen van SEO & SEA
  • Hoe start je met advertenties via Google en wat zijn belangrijke punten om op te letten?
  • Hoe word je beter vindbaar in Google (SEO)?
  • Wat zijn jouw tips, tricks & best practices?

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Sanne de Ruyter
Sanne de Ruyter Digital marketeer

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Right To Play
Right To Play

De missie van Right To Play.

🏅Sport en recreatie
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

We spelen niet zomaar.

Spelenderwijs leren kinderen van alles. Ze leren samenwerken en problemen op te lossen. Door te spelen ontwikkelen ze creativiteit. Ook leren kinderen omgaan met hun eigen en andermans emoties. Kinderen ontwikkelen vaardigheden die ze thuis, op school en in de omgeving waar ze opgroeien hard nodig hebben. Met de kracht van spelen verbeteren we de levens van kinderen die opgroeien in armoede, die gevlucht zijn of die te maken hebben met uitbuiting en geweld.

We zetten sport, educatief -, creatief- en het vrije spelen in om kinderen actief te laten leren. Het biedt een ontsnapping aan de dagelijkse uitdagingen en zorgt voor ontwikkeling, perspectief en plezier. Het resultaat: sterke en zelfbewuste jongvolwassenen die klaar zijn voor een betere toekomst

Buutvrij! Dat is wat wij willen voor alle kinderen. Wereldwijd. Want kinderen die gevlucht zijn of opgroeien in armoede staan elke dag voor grote uitdagingen. Als zij spelen, zijn ze even buutvrij. Vrij van angst en ongelijkheid. Ze hebben plezier en krijgen weer toekomstperspectief. Buutvrij voor de hele wereld!

Lees meer

Professionals over Right To Play

Gino 👐 Ludieke campagne uitwerken in designs

Gino
Met ontzettend veel plezier heb ik aan dit mooie project mogen werken met hele leuke en vooral super gemotiveerde mensen! =) Dank voor de prettige samenwerking!

Dieuwertje 👐 Business case ondersteuning

Dieuwertje
Enthousiast, sociaal, professioneel en ontvankelijk team. Zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak een erg leuk traject bij heb mogen doen!