62a2985c-f926-4976-918d-4d315352dd45

Kennissessie over SEO & SEA

Profiel vrijwilliger

Een online marketeer die zijn of haar kennis van SEO/SEA kan overbrengen in een kennissessie of presentatie vorm. Denk aan: SEO & Ads optimaliseren, tips & tricks etc.

Ervaring met:

  • SEO
  • SEA

Organisatie in het kort

Met onze unieke speelprogramma’s dragen we bij aan de gezonde ontwikkeling van een kind. Spelen is namelijk zoveel meer dan plezier maken. Het biedt mogelijkheden om houvast te vinden op plekken met weinig toekomstperspectief en haalt de kracht in kinderen naar boven.

  • Sport en recreatie
  • Educatie
  • Diversiteit en inclusiviteit

Project details

💒 Right To Play

⏱️ 3-5 uur in totaal

🗓️ Verspreid over 1-2 weken

💻 In een videocall of op locatie (geen voorkeur).

🏁 We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak.

Al jouw kennis over SEO & SEA die je aan ons overdraagt, kan ons helpen om onze website en campagnes effectiever in te zetten. Hierdoor kunnen we meer donaties binnenkrijgen en meer kinderen laten spelen.
Kristy van Lammeren
Geschreven door Kristy van Lammeren van Right To Play

Project­omschrijving

Ons huidige kennisniveau.

Op dit moment hebben we weinig tot geen kennis van SEO op onze website. We weten bijvoorbeeld wel waar we dit kunnen invoeren in CMS, maar niet hoe of wat de beste manier is om dat te doen en hoe we beter vindbaar kunnen worden in Google. We zoeken handvatten hoe we hier het beste een start mee kunnen maken. Daarnaast zien we een kans om onze Ads campagnes ook beter in te richten, maar hebben niet de expertise om juiste keuzes te maken. Kan jij ons voorzien van inzichten, tips & tricks zodat we handvatten hebben om een start te maken.

De inhoud van de sessie.

  • Hoe word je beter vindbaar in Google (SEO)?
  • Wat zijn belangrijke punten om op te letten bij het optimaliseren van SEO?
  • Hoe kan ik Ads campagnes in Google of Social Media optimaliseren: inzichten, a/b testing, etc.
  • Wat zijn jouw tips, tricks & best practices?

💬 Heb je een vraag over dit project? Stel me gerust een vraag via de knop hieronder. Geheel vrijblijvend.

Project alert voor soortgelijke jobs

Ontvang direct de nieuwste projecten binnen jouw skills

Right To Play
Right To Play

De missie van Right To Play.

🏅Sport en recreatie
💒 Gevestigde organisatie
📍Amsterdam

We spelen niet zomaar.

Spelenderwijs leren kinderen van alles. Ze leren samenwerken en problemen op te lossen. Door te spelen ontwikkelen ze creativiteit. Ook leren kinderen omgaan met hun eigen en andermans emoties. Kinderen ontwikkelen vaardigheden die ze thuis, op school en in de omgeving waar ze opgroeien hard nodig hebben. Met de kracht van spelen verbeteren we de levens van kinderen die opgroeien in armoede, die gevlucht zijn of die te maken hebben met uitbuiting en geweld.

We zetten sport, educatief -, creatief- en het vrije spelen in om kinderen actief te laten leren. Het biedt een ontsnapping aan de dagelijkse uitdagingen en zorgt voor ontwikkeling, perspectief en plezier. Het resultaat: sterke en zelfbewuste jongvolwassenen die klaar zijn voor een betere toekomst

Buutvrij! Dat is wat wij willen voor alle kinderen. Wereldwijd. Want kinderen die gevlucht zijn of opgroeien in armoede staan elke dag voor grote uitdagingen. Als zij spelen, zijn ze even buutvrij. Vrij van angst en ongelijkheid. Ze hebben plezier en krijgen weer toekomstperspectief. Buutvrij voor de hele wereld!

Lees meer

Professionals over Right To Play

Gino 👐 Ludieke campagne uitwerken in designs

Gino
Met ontzettend veel plezier heb ik aan dit mooie project mogen werken met hele leuke en vooral super gemotiveerde mensen! =) Dank voor de prettige samenwerking!

Leonoor 👐 Adverteren in Google met Google Grants

Leonoor
Het was een feest om samen te werken met Kristy van Right to Play vanwege haar enorme enthousiasme, energie en professionaliteit. Ik zou het zo nog een keer doen!

Dieuwertje 👐 Business case ondersteuning

Dieuwertje
Enthousiast, sociaal, professioneel en ontvankelijk team. Zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak een erg leuk traject bij heb mogen doen!