You X Ventures Vbxyfxlgpjm Unsplash

Boek een strategische workshop

Project details

💒 Possibilize

🛠️ Strategie & Consulting

⏱️ 1-4 uur in totaal

💻 In een videocall.

Organisatie in het kort

Possibilize neemt een beperking als inspiratiebron en verbindt, inspireert en activeert mensen om dat ook te doen.

 • Diversiteit en inclusiviteit

Profiel vrijwilliger

Een ervaren workshop facilitator die een workshop kan faciliteren (2 tot 10 personen). Benodigd: heeft ervaring met het faciliteren van strategische workshops. Heeft een achtergrond in strategische consulting en/of management.

Start: We plannen, na de match, binnen een maand de eerste afspraak.

Samen nemen we een beperking als inspiratiebron en verbinden, inspireren en activeren we mensen om dat ook te doen.
Geschreven door Tim van Reyswoud van Possibilize

Project­omschrijving

Ons huidige kennisniveau.

Possibilize (het moedermerk) is een nieuw platform gestart: Creative Accessibility Network (CAN). Qua aanbod heeft CAN veel overeenkomsten met Possibilize en het heeft de potentie om het moedermerk op den duur te ontgroeien. Deze sessie is bedoelt om onze wensen en ambities te structureren en verhelderen waar consequenties op de korte en lange termijn in kaart worden gebracht.

Possibilize is een platform waarop projecten worden gerealiseerd waarin beperkingen een inspiratie vormen. Possibilize verbindt, inspireert en activeert om te denken en handelen in mogelijkheden, in iedere situatie. Wij zetten mensen in beweging om hun talenten te benutten en dromen waar te maken. Zo maakt iedereen een positief verschil in zijn eigen leven en inspireert anderen dat ook te doen.

Recent heeft de Europese Unie ons projectplan voor Creative Accessibility Network gehonoreerd. Binnen het project zullen we in twee jaar tijd met vier bands uit Nederland, België, Engeland en Ierland immersive live performances onderzoeken en ontwikkelen. Hiervoor werken we nauw samen met een team van zintuigexperts uit Londen, internationale toppers in hun vakgebied. Dit betekent dat niet enkel het gehoor en zicht wordt geprikkeld tijdens het optreden, maar ook de overige zintuigen. Dit zorgt ervoor dat deze bands zich kunnen onderscheiden van andere acts in een tijdperk waarin live performances van onmisbare waarde zijn, maar minstens zo belangrijk: individuen met een zintuiglijke beperking kunnen op optimale wijze genieten van livemuziek.

Er ligt een mooie uitdaging voor ons: Het bouwen en positioneren van een krachtig merk met een helder aanbod wat tevens een duidelijke link heeft met het moedermerk Possibilize.

De inhoud van de sessie.

 • Een sessie waarin een strategisch vraagstuk centraal staat.
 • Krijg hulp van een ervaren gespreksleider met ervaring binnen strategische consulting en/of management.
 • Een effectieve workshop-vorm (die past bij jullie vraagstuk).
 • Het uitwerken van de sessie in de vorm van een beknopte wrap-up met concrete actiepunten.

Mensen die aanwezig zijn bij de sessie.

 • De oprichter
 • Projectmedewerker

Waarom is het van waarde?

De positionering van CAN (ten opzichte van Possibilize) op de korte en lange termijn te formuleren.

Possibilize
Possibilize
Oudenoord 330
3512EX Utrecht
Tim van Reyswoud
Tim van Reyswoud

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Possibilize is een platform waarop projecten worden gerealiseerd waarin beperkingen een inspiratie vormen. Possibilize verbindt, inspireert en activeert om te denken en handelen in mogelijkheden, in iedere situatie. Wij zetten mensen in beweging om hun talenten te benutten en dromen waar te maken. Zo maakt iedereen een positief verschil in zijn eigen leven en inspireert anderen dat ook te doen.

Waar ze trots op zijn

 • Dankzij COVID-19 heeft Possibilize binnen 1,5 week een live uitzending gerealiseerd op Facebook en YouTube in de vorm van een Amerikaanse talkshow met internationale gasten, live gebarentolken, muziekoptredens en meer.
 • Iedereen die actief betrokken is bij Possibilize, haalt er meer uit dan zij erin steekt.
 • Possibilize Acadamy inspireert zakelijke organisaties op het gebied van non-verbale communicatie. De workshops lichaamstaal wordt gegeven door een dove trainer: "De ervaring die onze professionals hebben opgedaan geeft hen een meer open minded attitude en helpt hen bij het ontwikkelen van inclusief leiderschap."
 • Op Sencity Festival genieten jaarlijks 1500 dove, slechthorende en horende bezoekers in TivoliVredenburg van muziek, theater en andere vormen van cultuur.
 • Blinden en slechtzienden "schilderen met licht" en exposeren hun werk binnen Seeing The Unseen.
 • Op 5 continenten en in 17 landen hebben we meer dan 70 evenementen georganiseerd.
 • Oprichter en directeur Ronald Ligtenberg schreef een boek over ons gedachtengoed: Possibilizing, 10 waarden die jou van beperkingen naar mogelijkheden brengt.
 • Ronald sprak over The Art of Possibilizing bij TEDx: https://youtu.be/fjdo34fax8k