Irina Murza Yh2wmrdlmys Unsplash

UX/UI design voor MVP

Wie kan je helpen?

Liesbeth Verhagen
Liesbeth Verhagen
Pack of Peace
Wibautstraat 67
3555 WE Utrecht
Pack of Peace

Waar dragen ze aan bij?

Het creƫren van een gelukkigere, gezondere en meer verbonden samenleving door het vergroten van:
1. (zelf)bewustzijn bij kinderen.
2. het aantal waardevolle contactmomenten met werkelijke aandacht tussen ouders en kinderen.

  • Kind en gezin
  • Welzijn
  • Gezondheid en ziektebestrijding

Wat voor vrijwilliger zoeken ze?

Een User Experience Designer die belangrijkste user flows van een digitaal product (website of app) kan uitdenken. Kan zijn/haar ideeën overbrengen in heldere UX designs. Benodigd: ervaring met het creeeren/verbeteren van digitale producten zoals websites, apps of platformen.

Beschikbaarheid

Vanaf de start: 10 tot 30 uur, binnen 2 - 4 weken. Op locatie en/of vanaf huis..

Start: We kunnen en willen direct aan de slag met dit project.

Een goed doordacht UX/UI design is van onschatbare waarde voor de creatie van een app die mensen ook daadwerkelijk gaan gebruiken. Ontwerp samen met ons een te gekke gebruikservaring voor ouderen en hun kinderen.
Geschreven door Liesbeth Verhagen van Pack of Peace

Project­omschrijving

Wat hebben ze nodig?

Wat hebben ze al?

Goed om te weten.

Ik heb een partij gevonden die een app voor mij gaat ontwikkelen, het technische gedeelte. Ik zoek hulp bij het uitwerken van het UI/UX design voordat de app daadwerkelijk gebouwd wordt. Daarnaast zou ik het fijn vinden als je samen met mij vinger aan de pols houdt op het moment dat de app daadwerkelijk geprogrammeerd wordt, zodat we kunnen bijsturen daar waar nodig.

Waarom is dit project van waarde?

Een goed doordacht UX/UI design is onontbeerlijk voor de creatie van een app die mensen ook daadwerkelijk gaan gebruiken. Met jouw kennis en ervaring over UX/UI design help je mee de impact missie van Pack of Peace te bereiken: bijdragen aan een gezondere, gelukkigere en meer verbonden samenleving door kinderen van jongsaf aan te laten groeien in zelfbewustzijn.

Pack of Peace
Pack of Peace
Wibautstraat 67
3555 WE Utrecht
Liesbeth Verhagen
Liesbeth Verhagen

Wie ga jij helpen?

Wat doen ze

Pack of Peace ontzorgt ouders door een praktische, inspirerende digitale activiteitentool voor gezinnen te ontwikkelen. De activiteiten zijn kort maar krachtig en gericht op (zelf)bewustzijnsontwikkeling bij kinderen en op het vergroten van het aantal waardevolle contactmomenten tussen ouders en kinderen met gerichte, werkelijke aandacht voor elkaar. De activiteiten komen veelal uit bestaande, bewezen methoden en worden plug&play aangeboden.

Waar ze trots op zijn

  • Al meer dan 150 gezinnen die tijdens twee pilot rondes hebben kennisgemaakt met de activiteiten van Pack of Peace.
  • De enthousiaste reacties van deze deelnemende gezinnen en al het moois wat de activiteiten de ouders en kinderen heeft gebracht.
  • Mijn deelname aan het incubator programma van UtrechtInc, waar ik onwijs veel heb geleerd over het opzetten van een start-up.
  • De stap die ik heb gezet om mijn vaste baan op te zeggen als inkoper en contractmanager in het primair onderwijs en vol te gaan voor Pack of Peace.

Deel dit project in jouw netwerk

Help ons een professional te vinden voor Pack of Peace
Deel op Linkedin